Móda z cien MTV? Poriadny cirkus! Pozrite si Lizzo, Swiftovú či sestry Hadidové

Jeden veľký karneval. Aj tak by sa dal označiť červený koberec z vyhlásenia hudobných cien MTV Video Music Awards 2019, ktoré sa konali v pondelok večer v USA.

27.08.2019 08:04
debata (1)
Speváčka Halsey v couture kreácii od dizajnéra... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Speváčka Halsey v couture kreácii od dizajnéra Petra Dundasa. Speváčka Halsey v couture kreácii od dizajnéra Petra Dundasa.

Na červenom koberci sa objavili hviezdy súčasnej pop-music, televíznych šou, alebo sociálnych sietí a väčšina z nich razila jasné motto večera – zaujať. Bohužiaľ, niekedy aj za každú cenu. Hoci sa teda k slovi dostali aj kreácie renomovaných značiek. Styling, úprava či doplnky im niekedy dávali celkom iný výzor, aký by ste čakali od kúskov za tisícky eur či dolárov.

Sestry Gigi (vľavo) a Bella Hadidové. Prvá bola...
Speváčka Halsey v couture kreácii od dizajnéra...
+33Dídžej Diplo prichádza na vyhlásenie cien MTV...

Samozrejme, prítomné dámy sa nebáli odhaľovať. Spravila tak napríklad stále populárnejšia Normani v kreácii od Nicolasa Jebrana alebo speváčka Halsey, ktorú obliekol Peter Dundas. Obe kreácie, hocijako ručne spracované a s luxusnou hodnotou, však vyznievali akoby kabaretne. Možno by ste ich očakávali ako kostýmy vo variéte.

Speváčka Lizzo prišla v kreácii Moschino. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Speváčka Lizzo prišla v kreácii Moschino. Speváčka Lizzo prišla v kreácii Moschino.

To však platilo aj pre mnoho ďalších dám. Napríklad raperky Lil' Kim či ocenenej speváčky Bebe Rexha, ktorú do striebornej odhaľujúcej kreácie obliekol Christian Siriano. Hviezda tohto roka Lizzo stavila na model z dielne Moschino. Na jej obranu však treba povedať, že od začiatku kariéry sa profiluje ako dáma, ktorá sa s odevom hrá a využíva ho ako doplnkový efekt svojich vystúpení. Šaty s nápisom „Siren“ a páperovým boa tak u nej neprekvapili.

Speváčka Zara Larsson sa objavila v šatách Giambattista Valli Couture, ubrániť sa však porovnávaniu s atmosférou z nejakého viktoriánskeho hororového románu nebolo možné.

Sestry Gigi (vľavo) a Bella Hadidové. Prvá bola... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Gigi Hadid, Bella Hadid Sestry Gigi (vľavo) a Bella Hadidové. Prvá bola oblečená v kreácii Tom Ford, druhú obliekla značka Charlotte Knowles.

Sestry Gigi a Bella Hadidové si ako topmodelky zvyknú dovoliť mnoho vizuálnych experimentov s výberom módy. Tentoraz však ich ladenie v neutrálnych telových tónoch a stávka na dizajnérov Toma Forda (Gigi) a Charlotte Knowlesovú (Bella) akosi nevyšla. Celkový dojem až príliš evokoval estetiku 80-tych a 90-tych rokov v jej najlacnejších podobách. Škoda!

Striedmejší vzhľad potom volila v porovnaní so spomenutými napríklad speváčka Taylor Swift, ktorú obliekol Atelier Versace do pestrofarebného saka a flitrovaných minišiat pod ním. Brazílska modelka Adriana Lima stavila na puzdrové šaty Sally LaPointe a herečka Queen Latifah na nohavicový kostým Sergio Hudson.

Speváčka Taylor Swift stavila na model z dielne... Foto: Reuters, CAITLIN OCHS
Speváčka Taylor Swift stavila na model z dielne Atelier Versace. Speváčka Taylor Swift stavila na model z dielne Atelier Versace.

Prekvapením bola módna voľba zvyčajne striedmejšej a decentnejšej Alison Brieovej. Herečka zo seriálu Glow si totiž obliekla minišaty Elie Saab, ktoré odhaľovali z jej dekoltu prekvapivo veľa nahej kože. Viac dámskej, ale aj pánskej módy si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Taylor Swift #Adriana Lima #Gigi Hadid #Alison Brie #Bella Hadid #Halsey #MTV VMA #Lizzo #Normani

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...