XS modelky z cesty! Benátsky večer patril kráskam krv a mlieko

Novinku Marriage Story režiséra Noaha Baumbacha predstavili dve jeho hlavné predstaviteľky - Scarlett Johansson a Laura Dern.

30.08.2019 00:00
debata

Druhý večer festivalu v Benátkach priniesol premiéru v zmanení hollywoodskych hviezd. Novinku Marriage Story režiséra Noaha Baumbacha predstavili slávne herečky Scarlett Johansson a Laura Dern.

Scarlett Johansson na premiére filmu  Marriage... Foto: SITA/AP
Scarlett Johansson Scarlett Johansson na premiére filmu Marriage Story počas MFF v Benátkach.

V novinke si slávna blondínka prežije osud ženy, ktorá prechádza neľahkým rozvodom. A presne to má za sebou Johansson aj v reálnom živote, keď sa jej v roku 2017 rozpadol vzťah s jej manželom, Francúzom Romainom Dauriacom, s ktorým má spoločnú 5-ročnú dcérku Rose. V snímke si jej manžela zahral Adam Driver, ktorý sa objavil aj na benátskej premiére. Manželstvo Johanssonovej a Dauriaca sa začalo v roku 2014. Aktuálne je už herečka zasnúbená s komikom Colinom Jostom.

Scarlett Johansson na premiére filmu  Marriage...
Candice Swanepoel na premiére filmu  Marriage...
+8Laura Dern v kreácii Gucci na premiére filmu...

34-ročná Johansson prišla na červený koberec v ostro červenej róbe, ktorá tesne obopínala jej sexi krivky. Talentovaná blondínka nikdy nepatrila k „vyziabnutým“ typom žien, svoje telo „krv a mlieko“ nechala vo vyzývavej róbe zažiariť aj v Benátkach. Kyprý dekolt a sexi zadoček budili na červenom koberci zaslúženú pozornosť.

Kate Upton na premiére filmu  Marriage Story... Foto: SITA/AP
Kate Upton Kate Upton na premiére filmu Marriage Story počas MFF v Benátkach.

Podobne zažiarila aj ďalšia kráska s krivkami „krv a mlieko“, modelka Kate Upton. Zvodná blondínka, ktorá sa preslávila aj na stránkach magazínu Sports Illustrated prišla na premiéru v čiernych šatách na špagetových ramienkach s hlbokým výstrihom. Svoj slávny dekolt, v ktorom sa jej jagal výrazný náhrdelník, hrdo predviedla aj pred objektívmi, blond hriva jej zvodne padala na plecia.

Candice Swanepoel na premiére filmu  Marriage... Foto: SITA/AP
Candice Swanepoel Candice Swanepoel na premiére filmu Marriage Story počas MFF v Benátkach.

Ale nechýbali ani ukážkovo štíhle modelky, Candice Swanepoel a Elsa Hosk si zopakovali svoj výstup na červenom koberci aj počas štvrtkového večera. Candice zacielila pozornosť na jej sexi dlhé nohy, ktoré predviedla v košeľových šatách doplnenými širokým čiernym opaskom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Scarlett Johansson #MFF Benátky #Laura Dern

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...