Bezva ženská Hřebíčková na premiére! Osí driek a sexi dekolt vie ale zvýrazniť

Sympatická blondínka Petra Hřebíčková (39) patrí u našich českých susedov k vychyteným herečkám, slovenskí diváci ju poznajú najmä vďaka úspešnej komédii Bezva ženská na krku (2016).

31.08.2019 11:08
debata

V nej si zahrala po boku Ondřeja Vetchého a Jiřího Langmajera. Aktuálne už hviezdi v inom filme s názvom Cez prsty, kde sú jej hereckými partnermi opäť Jiří Langmajer, Vojtěch Dyk a Jakub Prachař. A práve premiéru tejto snímky si herečka v Prahe užila spolu so svojimi kolegami.

Petra Hřebíčková (39) na premiére komédie Cez... Foto: Profimedia
Petra Hřebíčková Petra Hřebíčková (39) na premiére komédie Cez prsty.

A na svojom vzhľade si nenechala naozaj záležať. Štíhlu postavu ako prútik predviedla v bielo-zelenej kombinácii, ktorá jej naozaj pristala. Opálenú zlatistú pokožku ešte zvýraznil biely top, ktorý zároveň upozorňoval na jej sexi dekolt. Široká zelená sukňa zasa na osí diek takmer 40-ročnej herečky.

Jej peknú postavu z času na čas využijú aj českí návrhári a návrhárky, ktorí ju radi využijú aj v úlohe modelky. Herečka je mamou syna Šimona, ktorého priviedla na svet v roku 2015, jeho otcom je herec Matěj Dadák. Herečka, ktorá bola pevnou súčasťou seriálu Přístav, sa pred seriálové kamery vrátila len dva mesiace po pôrode. Okrem filmov a seriálov je Hřebíčková aj divadelnou herečkou, na svojom konte má aj prestížnu cenu Thálie. Svoj filmový debut prežila v snímke Obsluhoval som anglického kráľa (2006) režiséra Jiřího Menzela.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Petra Hřebíčková #Cez prsty

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...