Pocisková, Drobná či Svarinská! Posledný závan leta prišiel v podaní sexy tria

Už takmer týždeň ubehol od veľkej televíznej párty najsledovanejšej slovenskej komerčnej televíznej stanice. Na večierok pri Dunaji dorazili mnohé známe tváre z obrazoviek.

02.09.2019 14:30
debata (2)
Herečka Kristína Svarinská stavila na vzorované... Foto: TV Markíza
Herečka Kristína Svarinská stavila na vzorované kratšie letné šaty. Herečka Kristína Svarinská stavila na vzorované kratšie letné šaty.

Akcia, ktorej úlohou bolo predovšetkým upozorniť a predstaviť nové projekty jesennej vysielacej štruktúry, sa odohrávala v ležérnom a uvoľnenom duchu. A za poriadne horúceho letného večera. Aj preto nie je prekvapením, že mnohé dámy volili ešte stále veľmi letný, občas priam plážový styling.

Hereckí kolegovia Marta Sládečková a Peter...
Už čoskoro sa v šou Tvoja tvár znie povedome...
+32Herečka Zuzana Šebová.

Hoci od pondelka sa na Slovensku výraznejšie ochladilo a podľa meteorológov už leto strieda jeseň, my sme sa rozhodli si letné chvíle pripomenúť práve s módou slovenských celebrít. Do oka nám udrelo najmä trio v zložení Nela Pocisková, Kristína Svarinská a Emma Drobná.

Herečka a speváčka Nela Pocisková. Foto: TV Markíza
Herečka a speváčka Nela Pocisková. Herečka a speváčka Nela Pocisková.

Prvé dve herečky, známe najmä zo seriálov stavili na klasickejšie letné šaty s príťažlivej dĺžke nad kolená. Voľnejší strih na sukni, výraznejší vzor, aplikácia z volánikov či s aranžovanými rukávikmi. Obom to veľmi pristalo – v prípade Pociskovej prekvapil aj fakt, ako sexy sa vystrojila medzi svojich televíznych kolegov. Zvyčajne je totiž striedmejšia a decentnejšia (napríklad na nedávnom DOD). Tentoraz však letné šaty so zvieracou potlačou zdôraznili aj jej príťažlivé krivky a vylepšený dekolt.

Speváčka Emma Drobná. Foto: TV Markíza
Speváčka Emma Drobná. Speváčka Emma Drobná.

V prípade Svarinskej stávka na letné šaty so vzorom fungovala tiež vynikajúco. Pôvabná hrdinka zo seriálu Sestričky ich doplnila čiernymi sandálikmi a kabelkou s retiazkovým ramienkom cez plece.

Zostavu sexy dám potom nepochybne dopĺňa aj speváčka Emma Drobná. Tá si už dávnejšie uvedomila svoju hlavnú prednosť – sexy nohy. A odhaľuje ich naozaj celkom často. Tentoraz tak spravila v čiernych šatách s jemným bodkovaným vzorom, ktoré doplnila svojimi obľúbenými striebornými lodičkami. Ktorá sa vám pozdáva najviac? Zahlasujte v ankete. Zvyšok osadenstva a módu televíznych prominentov si môžete pozrieť v galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #móda #Kristína Svarinská #párty #Nela Pocisková #Emma Drobná

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...