Buckingham v zlate ako zvodná Bond-girl!? Priniesla bondovské hity do opery

Milovníci bondoviek si na najnovší film, tentoraz vraj už definitívne posledný s Danielom Craigom, budú musieť počkať ešte niekoľko mesiacov. Tí slovenskí si však mohli navodiť aspoň trošku bondovskej atmosféry počas uplynulého víkendu.

03.09.2019 12:29
debata
Speváčka Celeste Buckingham sa zhostila úlohy... Foto: Ján Zemiar pre Alo Diamonds
Celeste Buckingham Speváčka Celeste Buckingham sa zhostila úlohy hlavnej divy a hviezdy na koncerte Bondovky v opere. Oblečená do šiat od Michaely Ľuptákovej a ozdobená luxusnými šperkmi.

Možnosť na to ponúkol dvojdňový koncertný program pod názvom Bondovky v opere, ktorý sa uskutočnil v priestoroch novej budovy Slovenského národného divadla a na pódiu potvrdil spevácke kvality Celeste Buckinghamovej a jej kolegu Martina Madeja. Dvojicu sprevádzal orchester dirigovaný Rastislavom Štúrom a po oba večery sa všetci účinkujúci dočkali potlesku postojačky. V prípade Buckinghamovej však nielen toho.

Speváčka Celeste Buckingham (vľavo) a...
Speváčka Celeste Buckingham a jej kolega Martin...
+4Speváčka Celeste Buckingham sa zhostila úlohy...

Sympatická hviezda a niekdajšia účastníčka šou Superstar bola totiž aj stredobodom pozornosti v luxusných kreáciách od dizajnérky Michaely Ľuptákovej. Obe vznikli práve na túto príležitosť a z Buckinghamovej urobili divu v zlate, ale aj perleťovej striebornej kreácii.

Večerné modely, obe na jedno rameno s výraznejšou sukňou s naznačenou vlečkou a zvýrazneným driekom, doplnili aj luxusné šperky. Ako inak, diamantové. Jednou zo skladieb večera bola totiž známa Diamonds are forever, ktorú v origináli naspievala Shirley Bassey.

zväčšiť Speváčka Celeste Buckingham sa zhostila úlohy... Foto: Ján Zemiar pre Alo Diamonds
Celeste Buckingham Speváčka Celeste Buckingham sa zhostila úlohy hlavnej divy a hviezdy na koncerte Bondovky v opere. Oblečená do šiat od Michaely Ľuptákovej a ozdobená luxusnými šperkmi.

„Vždy som bola fanúšikom bondoviek a možnosť koncertovať so 100-členným orchestrom a zažiť túto atmosféru bolo pre mňa veľkou výzvou, ktorú som si však naplno užila. Atmosféra a reakcie publika, ktoré sme ako muzikanti na javisku mali možnosť zažiť sú neopísateľné,” uviedla pre médiá Buckingham po predstavení.

Do opery sa prišli pozrieť aj niektoré známe osobnosti domácej scény. Nechýbala medzi nimi tenistka Dominika Cibulková s manželom Michalom Navarom či mamou Katarínou alebo moderátorka Lenka Šóošová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #SND #Celeste Buckingham #opera #bond #Michaela Ľuptáková

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....