Oscarová diva Meryl Streep verzus Peštová! Rovnaké šaty, a čo výsledok?

Česká modelka Daniela Peštová sa nikdy netajila láskou k ukážkovým a trendovým kúskom. Je celkom zaujímavá zhoda náhod, že v poslednom čase robila rovnaký výber ako hviezdy svetového šoubiznisu.

04.09.2019 00:00
debata
zväčšiť Česká topmodelka Daniela Peštová (vľavo) a... Foto: Reuters, Elite Model Look
Daniela Peštová (vľavo) a speváčka Katy Perry Česká topmodelka Daniela Peštová (vľavo) a speváčka Katy Perry s Orlandom Bloomom. Obe v šatách Tom Ford.

Len pár dní po premiére série Carnival Row, na ktorej sa objavila po boku hlavného hrdinu Orlanda Blooma jeho snúbenica Katy Perry, sa česká kráska ocitla na finále súťaže Elite Model Look 2019. A div sa svete, mala na sebe rovnaký model ako americká hudobná diva. Ružové šaty s detailom reťazí na ramenách od Toma Forda.

Zvádzali v nich obe, Katy Perry o niečo provokatívnejšie – možno aj preto, že disponuje plnšími krivkami a bujným poprsím.

Herečka Meryl Streep na premiére filmu The... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Meryl Streep na premiére filmu The Laundromat v Benátkach. Herečka Meryl Streep na premiére filmu The Laundromat v Benátkach.

V rámci modelingových aktivít však nešlo o jediný look, ktorý bolo vidieť na Peštovej a tiež na slávnej žene. Situácia sa totiž zopakovala len o niekoľko dní. Rovnaký model šiat tentoraz predvádzala slávna Meryl Streep na filmovom festivale v Benátkach.

V tomto prípade išlo o kreáciu z najnovšej kolekcie dielne Givenchy a česká partnerka Pavla Haberu sa v nej objavila o pár dní skôr ako trojnásobná držiteľka Oscara v Benátkach pri uvedení filmu The Laundromat. Ktorej to pristalo viac? Rozhodnúť môžete v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #Meryl Streep #Daniela Peštová #model #rovnaké šaty

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...