Nádherná Dakota Johnson v róbe ako pre princeznú! Všetky oči na ňu

Ešte pred samotným finále benátskeho filmového festivalu odštartoval aj slávny festival v Toronte. Jeho prvou ozdobou bola herečka Dakota Johnson.

08.09.2019 10:00
debata (6)
Herečka Dakota Johnson uviedla v Toronte... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Herečka Dakota Johnson uviedla v Toronte novinku pod názvom "The Friend". Herečka Dakota Johnson uviedla v Toronte novinku pod názvom "The Friend". Oblečená do kreácie Dior Haute Couture.

Dcéra známeho hereckého páru Melanie Griffithovej a Dona Johnsona sa objavila v meste s novinkou The Friend, ktorú uviedla spoločne s kolegom Jasonom Segelom. Samozrejme, médiá sa sústreďovali predovšetkým na niekdajšiu hviezdu erotickej trilógie Päťdesiat odtieňov.

Johnson nesklamala, keď volila priam princeznovský imidž a vyrazila medzi divákov a fotografov v kreácii Dior Haute Couture. Čierny model s korzetovým riešením vršku a masívnou sukňou z kaskád hodvábu a šifónu vyzeral na herečke skutočne pompézne. A tak trošičku filmovo. Akoby práve vykročila z filmového plátna.

Herečka Dakota Johnson a jej kolega Jason Segel... Foto: SITA/AP, Nathan Denette
Herečka Dakota Johnson a jej kolega Jason Segel uviedli v Toronte film The Friend. Herečka Dakota Johnson a jej kolega Jason Segel uviedli v Toronte film The Friend.

Herečku nedávno znovu zachytili v spoločnosti hudobníka Chrisa Martina, s ktorým mala tvoriť pár bezmála dva roky, no pred letom sa rozísť. Tieto klebety sa však zjavne nepotvrdili. Johnson si však svoje súkromie chráni a aj preto sa k svojim vzťahom takmer vôbec nevyjadruje.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Toronto #film #Dakota Johnson

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...