Po mamičke! Dcéry seriálovej mrchy v gala - tak čo, prirodzené či umelé?

Ani jedna z nich sa neubránila kritike či dokonca nenávistným komentárom na internete. Dcéry herečky Lisy Rinny a herca Harryho Hamlina si už na ne vraj zvykli.

09.09.2019 00:00
debata
Herečka Lisa Rinna (v strede) a jej dcéry... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Lisa Rinna (v strede) a jej dcéry Delilah Belle Hamlin (vľavo) a Amelia Gray Hamlin. Herečka Lisa Rinna (v strede) a jej dcéry Delilah Belle Hamlin (vľavo) a Amelia Gray Hamlin.

Hviezdičky zo sociálnych sietí a známe ratolesti hollywoodskej dvojice sa v piatok večer objavili na párty v New Yorku, ktorú pravidelne organizuje magazín Harper's Bazaar. Pozornosti médií, samozrejme, neušli.

Ameliu a Delilah Hamlinové sprevádzala ich mama – herečka Lisa Rinna, ktorú svet dobre pozná najmä z televíznych projektov Dni nášho žitia a Melrose Place. A tiež pre jej pohrávanie sa s estetickými vylepšeniami svojho zovňajšku.

Herečka Lily Collins.
Zendaya v nohavicovom kostýme Berluti.
+16Topmodelka Coco Rocha a dizajnér Christian...

Zdá sa však, že maminu náklonnosť pre kozmetické, ale aj chirurgické experimenty zdedili obe dcéry. Pri pohľade na ne tvrdiť, že ich vzhľad je kompletne prirodzený, by bolo skutočne trúfalé. Napríklad pery, ktoré si údajne aj Rinna v minulosti nechala viackrát vylepšiť pomocou kolagénových injekcií, sa stále viac podobajú tomuto trendu aj v prípade mladučkých dcér.

Väčšej pozornosti verejnosti sa dočkala v posledných mesiacoch najmä plavovlasá Delilah a tá sa pred kritikmi bráni. Na Instagrame ju totiž častujú negatívnymi komentármi a obviňujú zo šírenia falošných a umelých ideálov krásy. Iba nedávno sa 21-ročná, staršia dcéra hereckého páru, odfotila bez mejkapu a chcela tak svetu ukázať, že jej pleť je bezchybná najmä vďaka ukážkovej starostlivosti. O tom, že je bez zásahov, však presvedčila málokoho.

Samozrejme, je to len jej vec, ako vníma svoju vlastnú krásu a akými spôsobmi sa chce k ideálu priblížiť. Druhá vec však je, ak sa snaží budiť falošnú ilúziu prirodzenosti. Čo myslíte vy, pri pohľade na záber z newyorského večierka. Sú dcéry Lisy Rinny skutočne prirodzené?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzhľad #párty #večierok #kolagén #Lisa Rinna #Amelia Hamlin #Delilah Hamlin

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...