Nicole Kidman v Toronte ako diva v čiernom. S hviezdami priniesla Stehlíka

Hviezdami nabitá je snímka The Goldfinch (Stehlík), ktorú v nedeľu uviedli v kanadskom Toronte na filmovom festivale. Medzi hosťami premiéry sa objavila Nicole Kidman či Sarah Paulson.

09.09.2019 10:00
debata
Herci Ansel Elgort (vľavo) a Oakes Fegley... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herci Ansel Elgort (vľavo) a Oakes Fegley pózujú s herečkou Nicole Kidmanovou., Herci Ansel Elgort (vľavo) a Oakes Fegley pózujú s herečkou Nicole Kidmanovou.,

Príbeh, ktorý hviezdy priniesli na filmový festival, zachytáva osudy chlapca, ktorého sa ujme bohatá rodina z Manhattanu po tom, čo on príde o najbližšiu rodinu pri bombovom útoku v Metropolitnom múzeu. Oceňovaný román od Donny Tarttovej, podľa ktorého je film nakrútený, má vraj veľké ambície aj vo filmovej podobe.

Herci Ansel Elgort (vľavo) a Oakes Fegley...
Herec Ansel Elgort na premiére filmu Stehlík.
+6Herec Finn Wolfhard.

Na slávnostnej premiére v nedeľu podvečer sa ambiciózne prezentovali aj prítomné hviezdy. Ambiciózne na módnom poli. Neprehliadnuteľná bola už tradične herečka Nicole Kidman, ktorej voľba padla na čierny model šiat Chanel bez ramienok, doplnený elegantným sakom so saténovými chlopňami.

Austrálska rodáčka je napriek svojmu veku a príležitostnej kritike pre časté využívanie služieb estetickej chirurgie, módnou ikonou a svoju pozíciu obhájila aj v Kanade. Nielen s elegantnou premiérovou garderóbou, ale aj modelom, v ktorom vyrazila na tlačovú konferenciu.

Herečka Sarah Paulson v kreácii Prada. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2019 TIFF - "The Goldfinch" Premiere Herečka Sarah Paulson v kreácii Prada.

Zahanbiť sa však nenechala ani jej kolegyňa Sarah Paulson, s ktorou spolupracujú mnohé renomované značky. V nedeľu to bola napríklad Prada (večerný model) či Burberry.

Prítomní na slávnostnej premiére boli aj herci ako Ansel Elgort (Baby Driver) či Finn Wolfhard (Stranger Things). Už najbližší piatok sa snímky dočká aj príchodu do kín v celej Severnej Amerike.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #festival #Toronto #Nicole Kidman #Sarah Paulson #Stehlík

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...