Prehliadka Ralpha Laurena plná hviezd a potom... prišla diva Cate Blanchett!

Herečka Cate Blanchett bola jednou z ozdôb festivalu v Benátkach. Samozrejme, odetá do šiat od svojho milovaného dizajnéra Giorgia Armaniho. Nie je však jediný.

10.09.2019 00:00
debata
Herečka Cate Blanchett dorazila na prehliadku... Foto: Profimedia
Herečka Cate Blanchett dorazila na prehliadku Ralph Lauren Jar/Leto 2020, ktorá sa konala v New Yorku. Herečka Cate Blanchett dorazila na prehliadku Ralph Lauren Jar/Leto 2020, ktorá sa konala v New Yorku.

Austrálska herecká diva, ktorá má na konte dvoch Oscarov, sa objavila v nedeľu večer aj na prehliadke dizajnéra Ralpha Laurena s novou kolekciou Jar/Leto 2020. A okamžite sa stala stredobodom pozornosti.

Päťdesiatročná hviezda dorazila v čiernych šatách, ktoé boli akousi hravou variáciou na pánsky smoking. Podľa prítomných bol jej príchod skutočne hviezdny. Keď vošla do priestoru, kde boli umiestnení fotografi, spustila sa doslova búrka bleskov a cvakania.

Topmodelka Joan Smalls.
Topmodelka Bella Hadid v kreácii Ralph Lauren...
+5Modelka predvádza jedny zo šiat na prehliadke...

Blanchett sa pristavila aj pri novinárke z magazínu Vogue a prezradila, prečo patrí Ralph Lauren k jej obľúbeným dizajnérom. „Roky dozadu, nepamätám si už, aký film sme to nakrúcali, ale on spravil striebornú kolekciu. Mala v sebe nádych módy 20-tych rokov minulého storočia, ale zaujímavý zvrat, ktorý jej dodal práve on,“ citoval herečku portál časopisu Vogue.

Topmodelka Bella Hadid v kreácii Ralph Lauren... Foto: Reuters, CAITLIN OCHS
Topmodelka Bella Hadid v kreácii Ralph Lauren Jar/Leto 2020. Topmodelka Bella Hadid v kreácii Ralph Lauren Jar/Leto 2020.

„Práve to na ňom milujem. Neustále vynovuje siluety 20-tych, 30-tych a 40-tych rokov, ktoré boli nesmierne dôležité v rámci americkej kultúrnej histórie. A vždy im dodá svoj vlastný dotyk, nejako sa s nimi pohrá a zmení ich,“ pokračovala herečka.

Na veľkolepej prehliadke sa zúčastnilo mnoho ďalších celebrít. Medzi nimi napríklad topmodelka Lily Aldridge, herečka Mandy Moore či speváčka Janelle Monae. Na móle sa zase objavili topmodelky ako Bella Hadid, jej sestra Gigi či Joan Smalls.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cate Blanchett #vzťah #móda #Ralph Lauren

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...