Móda zo SND:Večne mladá Studenková v červenej, Pauhofová ako dievčatko

Počas uplynulého víkendu sa mohli nadšenci divadla a fanúšikovia domácich hercov pozrieť do útrob Slovenského národného divadla. Na Dni otvorených dverí nechýbali ani známe tváre.

09.09.2019 12:37
debata (2)
Herečka Zdena Studenková na Dni otvorených... Foto: Profimedia
Herečka Zdena Studenková na Dni otvorených dverí v Slovenskom národnom divadle. Herečka Zdena Studenková na Dni otvorených dverí v Slovenskom národnom divadle.

V prípade nežnejšej polovice hereckého zboru sa nepochybne pozornosť návštevníkov, ale aj prítomných médií sústredila na to, ako sa popasovali s voľbou garderóby na fanúšikovské popoludnie. Isté je, že heslom dňa bola ležérnosť a komfort.

Výnimkou v zozname bola azda len herečka Zdena Studenková, ktorá stavila na červený nohavicový kostým doplnený elegantnými lodičkami a (trochu zbytočne masívnou) kabelkou. Farba jej však pristane, omladzuje ju a dodáva jej sviežosť. Studenková pôsobila elegantne a pritom veľmi priateľsky, rozdávala úsmevy a ochotne pózovala, čo jej tiež pridalo na šarmantnosti.

Herečka Zuzana Fialová počas Dňa otvorených...
Gabriela Dzuríková tiež prišla pozrieť svojich...
+5Herečka Monika Hilmerová na Dni otvorených...

Už tradične mladistvý imidž predviedla herečka Monika Hilmerová, ktorá sa zaradila do skupiny herečiek ponímajúcich Deň otvorených dverí ako priateľskú akciu s ležérnym podtónom. Hviezda seriálu Oteckovia si obliekla úzke svetlé džínsy, ktoré doplnila predĺženými košeľošatami. Trošku zvodnosti pridávali sandáliky na podpätku. V prípade dvojnásobnej mamičky by však pomohlo, keby lepšie pracovala s účesom a strihom vlasov. Často sú totiž jej najväčšou slabinou.

Herečka Táňa Pauhofová počas Dňa otvorených... Foto: Profimedia
Táňa Pauhofová Herečka Táňa Pauhofová počas Dňa otvorených dverí v Slovenskom národnom divadle.

Herečka Táňa Pauhofová tiež patrila medzi dámy s ležérnym uvoľneným imidžom. Dodala mu punc rockerskej nálady, keď skombinovala sivé sprané džínsy, voľnejšiu čiernu blúzku a členkové čižmy. Doplnok v podobe masívnejšej modrej kabelky cez plece s efektom krokodílej kože neprekážal. Celkovo styling osviežoval.

Herečka Monika Hilmerová na Dni otvorených... Foto: Profimedia
Herečka Monika Hilmerová na Dni otvorených dverí v Slovenskom národnom divadle. Herečka Monika Hilmerová na Dni otvorených dverí v Slovenskom národnom divadle.

Medzi dámami, ktoré sa v sobotu popoludní stretli s fanúšikmi v priestoroch Novej budovy SND bola aj herečka Gabriela Dzuríková, veteránka Mária Kráľovičová či herečka Zuzana Fialová, ktorá hostí a fanúšikov privítala. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #SND #móda #Monika Hilmerová #Zuzana Fialová #Táňa Pauhofová #Zdena Studenková #Gabriela Dzúriková

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....