Slávny producent ukázal mladú manželku! Postavil k nej dcéry staršie ako ona

Zdá sa, že spoločnosť mladších žien je mu súdená. Či už je to v prípade manželky, ktorú si vzal toto leto, alebo trojice dcér.

11.09.2019 09:00
debata (2)
Hudobník, producent a skladateľ David Foster... Foto: SITA/AP, Andrew Lahodynskyj
Hudobník, producent a skladateľ David Foster priviedol do Toronta svoje ženy. Zľava: Manželka Katharine McPhee a dcéry Erin Foster, Amy Foster a Jordan Foster. Hudobník, producent a skladateľ David Foster priviedol do Toronta svoje ženy. Zľava: Manželka Katharine McPhee a dcéry Erin Foster, Amy Foster a Jordan Foster.

Reč je o hudobnom skladateľovi a producentovi Davidovi Fosterovi, ktorý v pondelok predstavil na festivale v Toronte dokument pod názvom David Foster: off the record. A na jeho premiéru vzal tých najbližších.

Kanadského rodáka, ktorý v novembri oslávi okrúhle sedemdesiate narodeniny, sprevádzala manželka Katherine McPhee – speváčka a herečka, ktorá je od neho mladšia o rovných 34 rokov. Dvojica začala randiť pred viac ako rokom a v lete tohto roka sa napokon aj zosobášili.

Skladateľ David Foster a jeho manželka... Foto: SITA/AP, Chris Young
David Foster a jeho manželka Katharine McPhee Skladateľ David Foster a jeho manželka Katharine McPhee na festivale v Toronte.

Mladšie partnerky nerobia zvyčajne v rodine dobrú krv – najmä medzi potomkami. Podľa Fostera to však určite nebude prípade jeho rodiny. Do rodnej krajiny totiž pricestovali s hudobníkom aj jeho tri dcéry – Amy, Erin a Jordan.

Je vlastne celkom vtipné, že skladateľova manželka je mladšia ako dve z jeho dcér. Vo veku 35 rokov McPheeovú, ktorá si zmenila po svadbe meno na Fosterová, prekonávajú číslom v rodnom liste aj 46-ročná Amy aj 37-ročná Erin. Najmladšou v zostave „Fosterových“ žien je momentálne dcéra Jordan, ktorá sa narodila v roku 1986 v jeho druhom manželstve – s Rebeccou Dyerovou.

Hudobník, producent a skladateľ David Foster... Foto: SITA/AP, Andrew Lahodynskyj
David Foster priviedol do Toronta svoje ženy. Zľava: Manželka Katharine McPhee a dcéry Erin Foster, Amy Foster a Jordan Foster. Hudobník, producent a skladateľ David Foster priviedol do Toronta svoje ženy. Zľava: Manželka Katharine McPhee a dcéry Erin Foster, Amy Foster a Jordan Foster.

Zaujímavosťou určite tiež je, že David Foster má pomerne pestrý súkromný život. Manželstvo s niekdajšou účastníčkou šou American Idol je už jeho piate v poradí. V minulosti bol istý čas nevlastným otcom topmodeliek Gigi a Belly Hadidových, keďže jeho štvrtou manželkou bola Yolanda Hadid.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Toronto #sestry #dokument #Katherine McPhee #David Foster

+ Počúvajte svoje telo, momentálne sa vám snaží niečo naznačiť.
Nie všetko vám vždy vyjde na prvý pokus, musíte si...

+ Dnes na vyprážané jedlo zabudnite, neprospeje vám to.
Dôkladné plánovanie práce zabezpečí stabilný príjem....