Čoskoro 60-nička? Slávnej gymnastke Comaneciovej to neuveríte

Rodáčka z Rumunska, olympijská víťazka Nadia Comaneciová, sa po čase opäť ukázala na gala podujatí.

11.09.2019 16:08
debata (1)

Nadia Comaneciová už o pár týždňov oslávi 58. narodeniny. Na gala podujatí, ktoré sa v stredu konalo na Manhattane, však takmer 60-ničku rozhodne nepripomínala. Slávna gymnastka sa pri svojich verejných vystúpeniach vždy snaží o „look“, ktorý jej výrazným spôsobom roky uberá. A podarilo sa jej to aj tento raz počas podujatia „Laureus Fashion Show Gala“ v New Yorku.

Nadia Comaneciová počas podujatia... Foto: SITA/AP
Nadia Comaneciová Nadia Comaneciová počas podujatia "Laureus Fashion Show Gala" v New Yorku.

Comaneciová prišla pred objektívy v kostýme s hadím vzorom. K úzkym nohaviciam zvolila drobná blondínka (meria 1,63 m) biely elastický top, cez ktorý mala oblečené sako. Blond vlasy jej padali rozpustené na plecia a v rukách držala čiernu kabelku.

Nadia Comaneciová a  Katelyn Ohashi počas... Foto: SITA/AP
Nadia Comaneciová a Katelyn Ohashi Nadia Comaneciová a Katelyn Ohashi počas podujatia "Laureus Fashion Show Gala" v New Yorku.

Sympatická rodáčka z Rumunska rovno na červenom koberci predviedla aj jednu z póz spolu so svojou „kolegyňou“, americkou gymnastkou Katelyn Ohashi (22).

Bývalá rumunská gymnastka Nadia Comaneciová dodnes patrí medzi najslávnejšie reprezentantky tohto športu. Ako 15-ročná získala tri zlaté olympijské medaily, ku ktorým pribudli potom ďalšie. Od roku 1989 žila v USA, vydala sa za amerického gymnastu Barta Connera, olympijského medailistu, ktorému porodila syna Dylana. Dnes, ako 57-ročná, sa Comaneci stále venuje športu. Okrem tréningov či podpory programov pre mládež patrí aj medzi športové celebrity, ktoré stále vo svete rezonujú.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #New York #Nadia Comaneciová #gymnastka

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...