Nová hviezda newyorskej smotánky? Grécka princezná zvádza krásou modelky

Už niekoľko rokov sa z času na čas ocitá v centre pozornosti médií. Pred pár dňami to však grécka princezná Olympia rozbalila naplno.

19.09.2019 00:00
debata
Grécka princezná Olympia pred prehliadkou... Foto: SITA/AP, Brent N. Clarke
Grécka princezná Olympia pred prehliadkou Michael Kors v New Yorku. Grécka princezná Olympia pred prehliadkou Michael Kors v New Yorku.

Blondínka, ktorá je najstarším potomkom a jedinou dcérou gréckeho korunného princa Pavlosa, sa objavila na niekoľkých prehliadkach v rámci týždňa módy. A nielen usadená v prvom rade, ale aj ako modelka na móle.

Dnes 23-ročná Olympia, ktorá žije predovšetkým v New Yorku, sa posledné roky venovala najmä štúdiu vo Švajčiarsku a následne na newyorskej univerzite. Tú však v máji s úspechom skončila a tak sa môže teraz venovať viac aj svojim vášňam a hoby. K nim patrí napríklad aj luxusná móda.

Nicky Hilton Rothschild (vľavo) a princezná... Foto: SITA/AP, Brent N. Clarke
Nicky Hilton Rothschild (vľavo) a princezná Maria-Olympia z Grécka sa spoločne objavili na prehliadke Oscar de la Renta v New Yorku. Nicky Hilton Rothschild (vľavo) a princezná Maria-Olympia z Grécka sa spoločne objavili na prehliadke Oscar de la Renta v New Yorku.

Vysokú a štíhlu plavovlásku tak mohli zachytiť objektívy napríklad na prehliadkach Michaela Korsa či ateliéru Oscar de la Renta. Na druhej menovanej sa usadila po boku kamarátky Nicky Hiltonovej, ktorá sa pred pár rokmi vydala do rodiny Rothschildovcov a je tak súčasťou jednej z najbohatších rodín na svete. Olympia je na podobnú spoločnosť zjavne zvyknutá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #New York #trend #princezná Olympia

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...