Nahá je síce krajšia, ale aj pohľad na Demi Moore v mini poteší

Demi Moore už o pár dní vydá knihu svojich spomienok s názvom "Inside Out", z ktorej niektoré pasáže vyšli v denníku The New York Times.

20.09.2019 00:00
debata (4)

56-ročná herečka promuje svoju knižnú novinku a necháva sa vidieť aj na červených kobercoch. Aktuálne zavítala na premiéru snímky Corporate Animals v Los Angeles, v ktorej si zahrala jednu z rolí.

Demi Moore na premiére filmu Corporate Animals. Foto: SITA/AP
Demi Moore Demi Moore na premiére filmu Corporate Animals.

Ako zvyčajne, keď sa niekdajšia manželka Brucea Willisa objaví pred objektívmi, aj tento raz vyzerala na jednotku. Dobre naladená, v mini šatách béžovej farby, si vychutnávala okamihy pred fotografmi. Na svojej štíhlej postavičke pred nimi nič schovávať nemusí a tak hrdo vystavila svoje pekné nohy. Dlhé čierne vlasy mala sčesané do chvosta a nahladko učesané. Jej premiérový look dopĺňali aj výrazné náušnice.

Demi Moore na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Demi Moore Demi Moore na premiére filmu "Corporate Animals" v Los Angeles.

Trojnásobná mama dcér Rumer (30), Scout (28) a Tallulah (25) si tento raz na červenom koberci musela vystačiť bez ich spoločnosti. Zväčša je to vždy jedna z jej dcér, ktorých otcom je spomínaný Bruce Willis, kto ju na spoločenských akciách sprevádza.

Napriek ťaživým spomienkam, ktoré opísala v knihe, sa pred objektívmi ukázala s úsmevom na tvári. Pritom má však za sebou aj náročné skúšky, ktoré jej uštedril osud. V publikácii opísala, že ako 15-ročnú ju znásilnili. Počas vzťahu s hercom Ashtonom Kutcherom prišla o dieťa, dcérku, v šiestom mesiaci.

Pred pár dňami uzrela svetlo sveta obálka magazínu Harper's Bazaar, na ktorej herečka pózuje nahá.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Demi Moore

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...