Móda z Emmy: Uchvátila Jenner či Zendaya, krásky z Hry o tróny každá iná!

V Los Angeles rozdali televízne ceny Emmy. Účasť na prestížnom televíznom galavečere 71. ročníka neodmietli mnohé hviezdy z obrazoviek, ale aj filmového plátna. Ako dopadla ich garderóba?

23.09.2019 07:03
debata (1)
Herečka Naomi Watts v kreácii Christian Dior... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Naomi Watts v kreácii Christian Dior Haute Couture. Herečka Naomi Watts v kreácii Christian Dior Haute Couture.

Azda by bolo zbytočné tvrdiť, že inak ako veľkolepo. Vyhlásenie Emmy je veľkou večernou udalosťou a tak sa vystrojili aj mnohé prítomné dámy, ktoré prijali pozvanie či prišli bojovať so svojimi nomináciami.

Na červenom koberci nepochybne tento rok zaujali atypické kombinácie v duchu color-blockingu. Napríklad herečka Mandy Moore očarila v róbe od Brandona Maxwella, v ktorej autor spojil žiarivú červenú s nežnou ružovou farbou na rukávoch. Podobne ladená bola aj kreácia od Very Wangovej, ktorú si obliekla herečka Taraji P. Henson či šaty herečky Marise Tomei od Ralph & Russo Couture. Zdá sa, že tu máme nový farebný hit pre nasledujúcu sezónu – spojenie práve spomenutých dvoch odtieňov.

Modelka Kendall Jenner (vpravo) vyzerala...
Herečka Amy Adams prišla v šatách Fendi Haute...
+61Herečka Phoebe Waller-Bridge si na slávnostný...

Slávnostný večer si vypýtali aj veľké bálové róby s nadýchanými sukňami. Hoci občas môžu pôsobiť príliš staromódne, tentoraz sa to nestalo. Hviezdy v nich oblečené vyzerali skrátka fantasticky – hollywoodsky! Reč je o Naomi Wattsovej, ktorú do čiernej kreácie bez ramienok obliekol ateliér Christian Dior Haute Couture.

Model herečky Betty Gilpinovej zhotovil dizajnér Jason Wu a tmavomodrý odtieň s jemným detailom trblietavých kryštálov fungoval na jednotku. Prekvapivo elegantná a decentná bola aj speváčka Halsey v bálovej róbe Rami Kadi.

zväčšiť Zľava: Herečky Taraji P. Henson, Marisa Tomei a... Foto: Reuters, SITA/AP
Zľava: Herečky Taraji P. Henson, Marisa Tomei a Mandy Moore. Zľava: Herečky Taraji P. Henson, Marisa Tomei a Mandy Moore.

Práve spomenutý Jason Wu hral na červenom koberci tento rok prím. Spoločne so značkou Louis Vuitton. V jej „farbách“ mohli diváci a fotografi vidieť Indyu Mooreovú, Sophie Turnerovú z Hry o tróny aj Michelle Williamsovú. Tá si nakoniec išla aj pre sošku víťazky a tak šatám s bohatou výšivkou florálneho vzoru urobila skvelú reklamu. Vyzerala v nich naozaj pôvabne.

Do šiat od Jasona Wu sa okrem Gilpinovej obliekla aj tento rok Oscarom ocenená herečka Regina King. Jej svetlomodrá večerná toaleta odhaľovala v rozparku ukážkové nohy, no pritom nepôsobila lacno. Bola zvodne elegantná. Na Jasona Wu stavila aj herečka MJ Rodriguez zo seriálu Pose.

Herečka Gwendoline Christie v kreácii z dielne... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Gwendoline Christie v kreácii z dielne Gucci. Herečka Gwendoline Christie v kreácii z dielne Gucci.

Medzi dámami, ktoré nepochybne treba spomenúť, sú aj tie zo starého kontinentu. Napríklad holandská rodáčka Carice van Houten (inak hrdinka z Hry o tróny) prekvapila voľbou ručne maľovaných šiat od dizajnéra Rolanda van der Kempa a jeho línie haute couture. Bola neprehliadnuteľná a originálna.

Ďalšie hrdinky hitového seriálu sa tiež nedali zahanbiť. Napríklad britská herečka Lena Headey stavila na ležérnejšiu romantiku v podobe šiat s florálnym vzorom a volánikmi od Brock Collection. Maisie Williams bola prekvapivo zvodná a ženská v šatách s asymetrickou sukňou od JW Andersona.

Herečka a speváčka Zendaya prišla v kreácii od... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka a speváčka Zendaya prišla v kreácii od Very Wangovej. Herečka a speváčka Zendaya prišla v kreácii od Very Wangovej.

Absolútne neprehliadnuteľná však bola Gwendoline Christie. Nielen pre svoju výšku, ale aj róbu Gucci, ktorú inšpirovalo kňazské rúcho a pôsobila priam rituálne. Najslávnejšiu členku zostavy, herečku Emiliu Clarke, potom obliekol módny dom Valentino a podobne aj tam štylisti vyberali v ateliéri haute couture.

Za zmienku určite stoja aj herečky Vera Farmiga (v červených šatách Ryan Roche) či ocenená Jodie Komer (v šatách Tom Ford). Zvodný a mimoriadne ženský look predviedla aj herečka Zendaya zo seriálu Euphoria. Obliekala ju Vera Wang. V zozname najlepšie oblečených žien však nemožno vynechať ani modelku a hviezdičku reality-šou Kendall Jennerovú. Jej voľba veľkolepej róby s kvetinovou potlačou, ktorú doplnil latexový top, pochádzala z dielne britského tvorcu Richarda Quinna. A spravila ju neprehliadnuteľnou. Zatienila aj sestru Kim Kardashianovú

Viac dám si pozrite v našej bohatej galérii vyššie.

zväčšiť Modelka Kendall Jenner (vpravo) vyzerala... Foto: SITA/AP, Danny Moloshok
Modelka Kendall Jenner (vpravo) vyzerala úchvatne v kreácii Richard Quinn. Jej sestra Kim Kardashian prišla v róbe Vivienne Westwood. Modelka Kendall Jenner (vpravo) vyzerala úchvatne v kreácii Richard Quinn. Jej sestra Kim Kardashian prišla v róbe Vivienne Westwood.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Emmy #trend #Regina King #Maisie Williams #Zendaya #Mandy Moore #Betty Gilpin

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...