Ramosova Pilar ako zvodná diva... Ale pozor, prišli aj holandské krásky!

V Miláne rozdali ceny pre najlepších futbalových hráčov roka. Ale pozornosť nepatrila len športovcom. Už tradične zaujali aj ich nežnejšie polovičky.

24.09.2019 11:19
debata
Futbalista Sergio Ramos a jeho manželka Pilar... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Futbalista Sergio Ramos a jeho manželka Pilar Rubio boli už tradične neprehliadnuteľní. Futbalista Sergio Ramos a jeho manželka Pilar Rubio boli už tradične neprehliadnuteľní.

Na červenom koberci sa predviedli mnohé manželky či partnerky svetoznámych hráčov, ich podoba bola noblesne večerná, ale aj žensky zvodná. Už tradične zaujala napríklad Pilar Rubio, moderátorka a modelka, ktorú si pred pár mesiacmi vzal za manželku futbalista Sergio Ramos. Po jeho boku rozdávala úsmevy a zvádzala v strieborných šatách na jedno rameno.

Brazílsky hráč Marcelo, jeho partnerka Clarice...
Niekdajšia futbalová hviezda z Brazílie Ronaldo...
+7Jeden z trojice nominovaných hráčov Virgil van...

Prirodzená krása a veľmi nežný dievčenský šarm sú typické pre holandské „polovičky“. Napríklad partnerka holandského futbalistu Frankieho de Jongu, blondínka Mikky Kiemeney, očarila mnohých prítomných. Mimochodom, nielen ich. Táto plavovláska je totiž v rodnej krajine aj úspešnou influencerkou. Na Instagrame jej už nechýba veľa k tomu, aby dosiahla milión sledovateľov. A stačia na to ľúbivé portréty, momentky zo súkromia s De Jongom a občas nejaká tá jemná provokácia.

Holandský hráč Frankie de Jong a jeho partnerka... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Holandský hráč Frankie de Jong a jeho partnerka Mikky Kiemeney spoločne na cenách FIFA v Taliansku. Holandský hráč Frankie de Jong a jeho partnerka Mikky Kiemeney spoločne na cenách FIFA v Taliansku.

Ďalšia krásna polovička, manželka futbalistu Virgila van Dijka, sa volá Rike Nooitgedagt. A na slávnostnom galavečere FIFA v Miláne upútala pozornosť predovšetkým svojou krásou. Nie je podobná väčšine partneriek športovcov, tie sú zvyčajne omnoho výraznejšie, niekedy vulgárnejšie a rady siahajú aj po gýčovo opulentnej či provokatívnej móde. Bývalá predavačka z holandských butikov však stavila na decentný model a veľmi jemnú úpravu. A vyniknúť nechala len prirodzene krásnu tvár.

Jeden z trojice nominovaných hráčov Virgil van... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Virgil van Dijk Jeden z trojice nominovaných hráčov Virgil van Dijk s manželkou Rike Nooitgedagt.

Do Milána pricestovali s celými rodinami aj futbalisti Luka Modric či Brazílčan Marcelo. Popri ich partnerkách sa tak na červenom koberci pred objektívmi producírovali aj ich ratolesti. Viac si pozrite v našej galérie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ceny #futbal #manželka #partnerky #Pilar Rubio

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...