Oslávenkyňa Sophia Loren opäť v gala! Milánsky večer si užila s 'anjelikmi'

Minulý týždeň oslávila filmová legenda Sophia Loren už 85. narodeniny. Iba dva dni po dovŕšení ďalšieho roku života sa objavila na slávnostnom gala spojenom s enviromentálnymi aktivitami v módnom priemysle.

25.09.2019 00:00
debata
Módny návrhár Valentino Garavani a herečka... Foto: TASR/AP, Luca Bruno
Valentino Garavani a herečka Sophia Loren Módny návrhár Valentino Garavani a herečka Sophia Loren pózujú počas príchodu na udeľovanie módnych cien Green Carpet Fashion Awards v Miláne.

Reč je o ceremoniáli Green Carpet Fashion Awards, ktoré sa konali v rámci týždňa módy v Miláne. Lorenovú na slávnostný večer sprevádzal dizajnér Valentino Garavani. Herečka, v ktorej filmografii sa nachádzajú také tituly ako Vrchárka či Manželstvo po taliansky, pôsobila energicky a spokojne. Samozrejme, nechýbala jej tradičná parochňa z kučeravých vlasov a jej krk ozdobil masívny briliantový náhrdelník.

Modelka Izabel Goulart prišla na ceny Green...
Módny návrhár Valentino Garavani a herečka...
+5Holandská modelka Doutzen Kroes v kreácii Max...

Galavečer si nenechalo ujsť ani množstvo topmodeliek, ktoré sa v tých dňoch v Taliansku nachádzali. Nechýbali najmä krásky známe aj spoluprácou so značkou Victoria's Secret ako jej dvorní „anjelici“ – tentoraz však trio v zložení Alessandra Ambrosio, Elsa Hosk a Izabel Goulart reprezentovalo značku Etro. Módne kreácie vytvorené v udržateľnom duchu pre nich zhotovili priamo na mieru.

Trio topmodeliek - zľava: Izabel Goulart, Elsa... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Trio topmodeliek - zľava: Izabel Goulart, Elsa Hosk a Alessandra Ambrosio - všetky tri v kreácii Etro. Trio topmodeliek - zľava: Izabel Goulart, Elsa Hosk a Alessandra Ambrosio - všetky tri v kreácii Etro.

Ocenenie si domov odnášala holandská modelka Doutzen Kroes, oblečená do značky Max Mara. Na ceremoniáli ju totiž ocenili za jej podporu ochrany prírody a enviromentálne aktivity, ktoré zdieľa aj prostredníctvom sociálnych médií.

Jeden z najsexy lookov večera predviedla juhoafrická rodáčka Candice Swanepoel. Blondínka v belasých šatách Philosophy odhalila svoje dokonale vyformované telo. Zároveň však nepôsobila lascívne či lacno, ale len veľmi elegantne zvodne. Viac nájdete v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Miláno #modelky #Doutzen Kroes #Candice Swanepoel #Sophia Loren

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...