Božská Bellucci rozdávala úsmevy v Paríži! Dior zlákal aj oscarové krásky

Nie je to žiadne prekvapenie. Ani najnovšia prehliadka značky Christian Dior sa nezaobišla bez hollywoodskych hviezd. Vedľa seba sa usadili držiteľky Oscara aj slávne modelky.

26.09.2019 00:45
debata (1)
Asistentka chráni herečku Jennnifer Lawrenceovú... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Jennnifer Lawrence Asistentka chráni herečku Jennnifer Lawrenceovú pred dažďom, ktorý sa spustil pred prehliadkou Christian Dior v Paríži.

Prezentáciu novej kolekcie na jar a leto 2020 poňala dizajnérka Maria Grazia Chiuri ako návrat do prírody. Vychádzali z toho jednotlivé dezény, potlače, strihy, ale aj využité materiály. A samozrejme, pompézna scéna, ktorej pri vstupe kraľovali drevené písmená s logom odevného ataliéru.

Modelka v kreácii Christian Dior z kolekcie...
Modelka v kreácii Christian Dior z kolekcie...
+19Modelky na prehliadka Dior Jar/Leto 2020 v...

Práve pri nich mali fotografi možnosť zachytávať aj svetové hviezdy, ktoré sa následne usadili do prvého radu módnej šou. V Paríži nechýbala napríklad oscarová herečka Julianne Moore, ani jej mladšia kolegyňa Jennifer Lawrence.

Druhá menovaná je už niekoľko rokov tvárou značky – najnovšie ako ambasádorka vône Joy. V minulosti sa však objavila aj v reklamách na rúž či vybrané kolekcie. Parížsku prehliadku absolvovala odetá celá v čiernom. Musela tiež využiť služby asistentky, keďže pred pavilónom v Paríži sa začalo zmrákať a poprchávať.

Talianska herečka Monica Bellucci prichádza na... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Talianska herečka Monica Bellucci prichádza na prehliadku Christian Dior Jar/Leto 2020. Talianska herečka Monica Bellucci prichádza na prehliadku Christian Dior Jar/Leto 2020.

Lawrence len nedávno potvrdila, že ju čaká vysnený deň D, svadba s galeristom Cookom Maroneyom. Dokonca fanúšikom ukázala registračný formulár na vstup do manželstva.

Medzi pozvanými sa objavila aj talianska herečka Monica Bellucci, ktorá so značkou spolupracuje najmä pri veľkých spoločenských udalostiach. Naposledy tak zažiarila v šatách s marockou inšpiráciou na festivale v Cannes. Aj ona v tento deň však stavila na čiernu farbu a z očí si až do začiatku šou nezložila slnečné okuliare. Napriek tomu však vyzerala vynikajúco a fotografom rozdávala milé úsmevy.

V galérii si môžete pozrieť výber niekoľkých modelov prehliadky spoločne s prítomnými hviezdami.

Modelka v kreácii Christian Dior z kolekcie... Foto: Reuters, BENOIT TESSIER
Modelka v kreácii Christian Dior z kolekcie Jar/Leto 2020. Modelka v kreácii Christian Dior z kolekcie Jar/Leto 2020.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Jennifer Lawrence #Monica Bellucci #Paríž #Julianne Moore #Christian Dior

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...