Úsmev od ucha k uchu, výstrih od krku po pupok! Portmanovú takto nevídať

Od zisku Oscara za výkon vo filme Čierna labuť sa herečka Natalie Portman na čas stiahla. Jej ďalšie projekty sa pobrali skôr komerčným smerom. Teraz by to však mohla zmeniť novinka Lucy in the sky.

27.09.2019 00:00
debata
Herečka Natalie Portman na slávnostnej premiére... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Natalie Portman na slávnostnej premiére filmu Lucy in the Sky. Herečka Natalie Portman na slávnostnej premiére filmu Lucy in the Sky.

Filmový príbeh je podľa mnohých kritikov ďalšou ukážkovou majstrovského herectva americko-izraelskej hviezdy. Niektorí dokonca tvrdia, že by si s ním mohla siahnuť na oscarovú nomináciu. Ale do toho momentu je ešte ďaleko.

Čo sa udialo celkom bezprostredne nedávno, bola filmová premiéry novinky v Los Angeles. A tam sa, samozrejme, Portman objavila. Prekvapivo v šatách, ktoré sme na nej azda ešte nevideli. Nejde o fakt, že si hviezda vybrala jednoduchý čierny model, ale skôr o to, aký sexy tento model bol. Tridsaťosemročná držiteľka Oscara stavila na čierne mini odhaľujúce nohy, ale rovnako zvýrazňujúce aj nahú hruď. Výstrih siahal doslova po pupok.

Hereckí kolegovia Natalie Portman a Jon Hamm...
Zľava: Hereckí predstavitelia Noah Hawley,...
+3Herec Jon Hamm.

Portmanovej výhodou je v tomto prípade, že nepatrí medzi výnimočne obdarené dámy. Aj preto výstrih nepôsobí vulgárne, ale má v sebe skôr „fashion“ náboj. Herečka sa predvádzala hrdo a rozdávala úsmevy dookola.

Okrem Portmanovej sa objavili na slávnostnej premiére aj herci Jon Hamm či Pearl Amanda Dickson. Viac o filme si pozrite v traileri.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #Natalie Portman #výstrih

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...