Očarujúca Kate medzi ľuďmi: Opäť bodovala, nielen úsmevom, ale aj kabátom!

Kým jeden britský princ s manželkou sa nachádzajú na oficiálnej ceste v Afrike, jeho brat a švagriná nezaháľajú na domácej pôde. Princ William a vojvodkyňa Kate spoločne vyrazili na loď polárnej expedície.

27.09.2019 10:00
debata (9)
Princ William a jeho manželka Catherine,... Foto: Reuters, PHIL NOBLE
Princ William a jeho manželka Catherine, vojvodkyňa z Cambridge (oblečená v kabáte Alexander McQueen). Princ William a jeho manželka Catherine, vojvodkyňa z Cambridge (oblečená v kabáte Alexander McQueen).

Trojnásobná mama a populárna členka kráľovskej rodiny spoločne s manželom navštívili anglické mesto Birkenhead, kde kotví loď Sira Davida Attenborougha, známeho prírodovedca a výskumníka. Práve v jej priestoroch si pozreli vzorky posledných výskumov a kúsok ľadovca priamo z Antarktídy. Zároveň sa pozhovárali s členmi lodnej posádky a nechýbala ani živá konverzácia so samotným Attenboroughom, ktorý sa chystá na ďalšiu expedíciu.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+5Vojvodkyňa Kate z Cambridge počas rozhovoru so...

Samozrejme, príchod kráľovského páru do mesta, ktoré sa nachádza na opačnej strane rieky Mersey oproti Liverpoolu, vyvolal aj záujem verejnosti. Vojvodkyňu a jej manžela vítal dav nadšencov a priaznivcov kráľovskej monarchie, ale aj zvedavcov, ktorí sa chceli na dvojicu pozrieť.

Kate, ktorá je známa svojím bezprostredným prístupom, zvládla stretnutie opäť na jednotku. Rozdávala úsmevy, ochotne sa fotila, prehodila pár slov. A samozrejme, vyslúžila si aj pár pochvál za svoj vzhľad.

Vojvodkyňa Kate počas stretnutia s fanúšikmi v... Foto: SITA/AP, Asadour Guzelian
Vojvodkyňa Kate počas stretnutia s fanúšikmi v meste Birkenhead v Anglicku., Vojvodkyňa Kate počas stretnutia s fanúšikmi v meste Birkenhead v Anglicku.,

V tomto prípade jej opäť patria „pozitívne“ body od verejnosti. Kate totiž zrecyklovala model kabáta v odtieni modrej farby z dielne Alexander McQueen. Rovnaký kabát mala na sebe už v roku 2014.

Podobným spôsobom však na návšteve afrického kontinentu zaujala aj jej švagriná – vojvodkyňa Meghan. Tá tiež rovnako zrecyklovala niekoľko modelov z garderóby, ktorú predvádzala pred necelým rokom počas oficiálnej návštevy Austrálie a Nového Zélandu.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #návšteva #polárne oblasti

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...