Krásna Gwyneth Paltrow s manželom na premiére: Láska z nich priam srší!

Hviezdami doslova natrieskaná bola premiéra nového projektu televíznej stanice Netflix. Seriál The Politician prilákal na červený koberec aj očarujúcu Gwyneth Paltrowovú.

27.09.2019 14:25
debata
Herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Brad... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Brad Falchuk vyzerali na premiére filmu The Politician naozaj zamilovane. Herečka Gwyneth Paltrow a jej manžel Brad Falchuk vyzerali na premiére The Politician naozaj zamilovane.

Držiteľka Oscara, ktorá je manželkou jedného z tvorcov projektu – scenáristu a režiséra Brada Falchuka, sa objavila pred fotografmi v kreácii bez ramienok a nechala vyniknúť svoju ukážkovú postavu aj bezchybnú pleť. Vo veku 46 rokov vyzerá táto blondínka skrátka ukážkovo. Konieckoncov, potvrdila to aj v nedeľu večer, keď na cenách EMMY odovzdávala jednu z trofejí.

Zľava: Herečky Lucy Boynton, Julia Schlaepfer,...
Herečka Gwyneth Paltrow na filmovej premiére...
+18Herečka January Jones si na premiéru obliekla...

Pozornosť médií sa však sústredila aj na Paltrowovú po boku jej zákonitej polovičky – druhého manžela Falchuka. Dvojica sa neobjavuje na verejnosti až tak často, takže podobné momenty sú aj pre predstaviteľov tlače výnimočné. Partneri sa ochotne postavili pred objektívy a spoločne pózovali. A nielen to. Všetci mohli obdivovať aj ich náklonnosť a vzájomnú chémiu.

Blondínka bola v minulosti vydatá za hudobníka Chrisa Martina, s ktorým má dve deti – dcéru Apple a syna Mosesa. Napriek rozvodu s lídrom Coldplay sa však ich vzťah stal kamarátskym a dokonca Martin nechýbal na jej druhom sobáši.

Herečka Gwyneth Paltrow v kreácii GLabel. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Gwyneth Paltrow v kreácii GLabel. Herečka Gwyneth Paltrow v kreácii GLabel.

Premiéra série The Politician však nebola len o Paltrowovej a jej manželovi. Hviezd sa totiž do New Yorku zlietlo ako maku. Pred objektívmi nechýbal ústredný predstaviteľ v podaní Bena Platta, ktorého doplnili krásne herečky. V zostave sú mená ako Zoey Deutch či January Jones. Britské farby zastúpila krásna Lucy Boynton, inak priateľka herca Ramiho Maleka, známa tiež z filmu Bohemian Rhapsody. Viac si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Gwyneth Paltrow #manželia #Brad Falchuk

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...