Najmenej známa v seriáli? Krásna Julia vystavila dekolt a všetky oči na ňu...

Možno jej meno nepatrí v zostave novinky The Politician medzi najznámejšie. Ale na slávnostnej premiére rozhodne dokázala zaujať. Blondínka Julia Schlaepfer vystavila ukážkový dekolt.

28.09.2019 00:00
debata (5)
Herečka Julia Schlaepfer na premiére novinky... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Julia Schlaepfer na premiére novinky The Politician v kreácii Pablo Sebastian. Herečka Julia Schlaepfer na premiére novinky The Politician v kreácii Pablo Sebastian.

Jedna z hrdiniek nového projektu stanice Netflix sa objavila na newyorskom premietaní nového projektu v šatách z dielne Paolo Sebastian. A veruže, mnohým hosťom mohli vypadnúť oči. Julia totiž zvolila model so skutočne výrazným výstrihom a predviedla v ňom svoje bujné príťažlivé poprsie.

Zľava: Herečky Lucy Boynton, Julia Schlaepfer,...
Herečka Gwyneth Paltrow na filmovej premiére...
+18Herečka January Jones si na premiéru obliekla...

Ani v zostave hviezd ako January Jones, Zoey Deutch a Lucy Boynton sa tak nestratila a mnoho pohľadov smerovalo iba na ňu.

Aj spomenuté herečky však zaujali a všetky tri sa predviedli v zaujímavých módnych kúskoch. Britskú herečku na premiéru obliekal módny dom Christian Dior do šiat z kolekcie haute couture. Vo výraznej červenej kreácii s mašľou na drieku sa objavila pred objektívmi Zoey Deutch. Model pochádzal z dielne značky Rodarte.

zväčšiť Herečka Julia Schlaepfer na premiére novinky... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Julia Schlaepfer na premiére novinky The Politician z produkcie Netflix. Herečka Julia Schlaepfer na premiére novinky The Politician z produkcie Netflix.

Od rovnakej značky bola aj kreácia January Jonesovej, pravdepodobne štýlovo najvýraznejšia a tiež najexperimentál­nejšia. Blondínka si obliekla overal s flitrovanými nohavicami a odhaleným bruškom v prestrihu, ktorý doplnila vysokými lakovanými čižmami. Takáto garderóba nepochybne rozdelí módnych fanúšikov na dve skupiny. Každopádne však treba povedať, že kráska zo seriálu Mad Men zaujala.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #dekolt #zvádzanie #Julia Schlaepfer

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...