Je to vôbec možné? 50-ka na krku, ale Gwen Stefani má tvár bábiky

Už budúci týždeň oslávi okrúhle jubileum. Speváčke Gwen Stefani by však vek 50 rokov hádal len málokto.

28.09.2019 10:30
debata
Speváčka Gwen Stefani v kreácii Elie Saab Haute... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Speváčka Gwen Stefani v kreácii Elie Saab Haute Couture. Speváčka Gwen Stefani v kreácii Elie Saab Haute Couture.

Líderka populárnej formácie No Doubt a tiež úspešná sólistka sa pred pár dňami objavila v Monaku, kde sa konal charitatívny galavečer na podporu enviromentálnych projektov a záchranu oceánov. Stefani prišla ako jedna z ambasádorov aktivít, ale zároveň sa stala hviezdou červeného koberca.

Ešte stále 49-ročná blondínka sa odela do róby Elie Saab Haute Couture, ktorá nechala vyniknúť jej odhalené nohy. Stačil jeden pohľad a všetkým bolo jasné, že krivky tejto trojnásobnej mamy sú priam ukážkové. Ale nielen tie.

Zvodná Lorena Rae na červenom koberci počas...
Tehotná modelka Ana Beatriz Barros.
+11Topmodelka Frida Aasen.

Nevedno, či Stefani využíva služby skutočne šikovného plastického chirurga, alebo má naozaj dobrú genetickú výbavu (asi z každého rožku trošku). Málokto by však pri pohľade do jej tváre mal pocit, že sa na neho díva dáma, ktorá už prežila polstoročie.

Na monackom gala však nebola hudobníčka jedinou dámou, ktorej forma vzbudzuje obdiv aj chvály. Do Monaka pricestovali aj herečky Nicole Kidman a Uma Thurman či napríklad ich staršia kolegyňa Jane Seymour, ktorá dokonca priviedla oboch dospelých synov. Po ich boku rozhodne nevyzerá ako mama.

zväčšiť Herečka Jane Seymour pózuje so svojimi synmi... Foto: Reuters, ERIC GAILLARD
Herečka Jane Seymour pózuje so svojimi synmi Krisom a Johnom Keachovcami, ktorých má z manželstva s hercom Stacym Keachom. Herečka Jane Seymour pózuje so svojimi synmi Krisom a Johnom Keachovcami, ktorých má z manželstva s hercom Stacym Keachom.

Galavečer za záchranu oceánov hostilo monacké knieža Albert II. a jeho aktivity sa rozhodol podporiť aj Robert Redford či brazílske krásky zo sveta modelingu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #Gwen Stefani #gala #Monte Carlo

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...