Longoria štíhla ako prútik so slávnymi kolegyňami. Na mólo vzala aj svoj poklad!

Záplava hereckých a speváckych hviezd, ktoré spoločne charakterizuje práca pre známu kozmetickú značku, sa zišla v Paríži. A to priamo na prehliadkovom mólo.

30.09.2019 00:00
debata
Herečka Eva Longoria. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Eva Longoria. Herečka Eva Longoria.

Aj tento rok sa kozmetická značka L'Oreál Paris rozhodla predstaviť svetu svoju víziu trendov na novú sezónu a povolala k tomu všetky svoje ambasádorky. Na móle sa tak pred očami médií a aj prominentných hostí predviedla napríklad držiteľka Oscara Helen Mirren či britská speváčka Cheryl a jej krajanka a kolegyňa Geri Horner.

Speváčka Camila Cabello počas prehliadky...
Herečka Aishwarya Rai.
+8Herečka Helen Mirren počas prehliadky L'Oreal...

Pozornosť však na seba nepochybne strhli najmä predstaviteľky „latino“ šoubiznisu. Reč je o speváčke Camile Cabello a herečke Eve Longorii.

Prvá menovaná zaujala najmä faktom, že predviedla svoju odvážnu podobu. Na mólo totiž vyrazila v nohavicovom kostýme. Ale bez blúzky či dokonca podprsenky. Všetko držalo na svojom mieste a žiaden trapas sa nekonal. Prísľub provokácie a odhalenia však z Cabello urobil sexy divu večera.

zväčšiť Herečka Andie MacDowell (vľavo) s kolegyňou... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Andie MacDowell (vľavo) s kolegyňou Evou Longoriou, ktorá na prehliadku vzala aj syna Santiaga. Ten nadchol aj speváčky Cheryl (druhá sprava) a Camilu Cabello. Herečka Andie MacDowell (vľavo) s kolegyňou Evou Longoriou, ktorá na prehliadku vzala aj syna Santiaga. Ten nadchol aj speváčky Cheryl (druhá sprava) a Camilu Cabello.

Podobné platí aj pre herečku a producentku Evu Longoriu, ktorá už v máji na filmovom festivale v Cannes ohurovala svet svojou štíhlou a vytrénovanou postavou. Tvrdý tréning odštartovala po pôrode svojho syna Santiaga. Makačka sa mesiacmi zúročila a dnes sa 44-ročná brunetka pýši skutočne príťažlivou a ukážkovou postavou. Na prehliadke v Paríži ju umocnil čierny model s asymetrickou koženou sukňou na spôsob zástery.

Longoria bola tiež jedinou dámou, ktorá počas akcie spojila „biznis a rodinu“. Na záverečné defilé totiž so sebou vzala priamo pred objektívy synčeka Santiaga. Ako napísalo niekoľko médií, bol to práve on, kto si doslova uchmatol záverečnú pozornosť fotografov aj hostí. A vôbec neprekážalo, že ročný chlapček, ktorého má Longoria s televíznym mogulom Josém Bastonom, časť prehliadky prespal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #syn #Eva Longoria #Paríž #mólo #Camila Cabello

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...