Sexy Surovcová vyrazila na Pallovej žúr! Kmotríková ukázala krásnu dcéru

Kamarátky, kolegyne, mnohé tiež klientky. Na oslave prvých narodenín kliniky krásy a denného spa lekárky Aleny Pallovej sa zišlo mnoho známych tvárí.

30.09.2019 11:08
debata (3)
Tanečnica Ivana Gáborík-Surovcová prišla na... Foto: IEM
Tanečnica Ivana Gáborík-Surovcová a Marián Gáborík Tanečnica Ivana Gáborík-Surovcová prišla na oslavu prvých narodenín kliniky krásy. Aj s manželom Mariánom Gáboríkom.

Na nábreží Dunaja v luxusnom komplexe v Bratislave signalizovali slávnostné atmosféru denného spa balóny, ktoré vytvorili veľkú fotostenu, ale aj jednotka vznášajúca sa vo vzduchu.

Lekárka Alena Pallová spoločne s kolegyňou a spoločníčkou Romanou Škamlovou tentoraz poňali oslavu skromnejšie ako veľkolepé otvorenie pred rokom. Vo dverách však vítali verné kamarátky či klientky, medzi ktorými nechýbali ani dámy zo slovenského šoubiznisu.

Lekárka Alena Pallová na oslave prvých...
Romana Škamlová stavila na zvodný dekolt a...
+21Moderátor večera Michal Sabo v spoločnosti...

Azda najväčší rozruch spôsobila prítomnosť tanečnice a modelky Ivany Gáborík-Surovcovej. Blondínka dorazila v spoločnosti manžela Mariána Gáboríka a spoločne si užili krátky príhovor, vystúpenie Majka Spirita, ale aj socializovanie sa v smotánkovských kruhoch bratislavskej scé­ny.

Moderátorka Adriana Kmotríková vzala na večerný... Foto: IEM
Moderátorka Adriana Kmotríková vzala na večerný event aj svoju dcéru. Moderátorka Adriana Kmotríková vzala na večerný event aj svoju dcéru.

Slávnostný večer, počas ktorého nechýbala ani torta či predstavenie niekoľkých noviniek (napríklad ambulancia čínskej medicíny), prišla podporiť aj moderátorka Adriana Kmotríková. Tentoraz mala so sebou pôvabnú posilu, svoju staršiu dcéru, 18-ročnú Lindu. Tvár televízie JOJ v šatách s florálnym vzorom a odvážnejším dekoltom bola neprehliadnuteľná. Jej ratolesť pútala pozornosť rovnako, možno aj preto, že do spoločnosti často nechodí.

Hostiteľky Alena Pallová aj Romana Škamlová stavili na koktejlové minišaty a predvádzali svoje ukážkové nohy. V prípade druhej menovanej sa ku slovu dostal aj pomerne odvážny výstrih. Medzi hosťami sa objavili aj bývalé kráľovné krásy ako Denisa Mendrejová či Magdaléna Šebestová, večerom sprevádzal Michal Sabo.

zväčšiť Lekárka Alena Pallová (vľavo) a jej spoločníčka... Foto: IEM
Alena Pallová (vľavo) a jej spoločníčka Romana Škamlová Lekárka Alena Pallová (vľavo) a jej spoločníčka Romana Škamlová oslávili prvé narodeniny kliniky krásy.

Ďalšie dámy si môžete pozrieť v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #žena #móda #oslava #Ivana Surovcová #večierok #Adriana Kmotríková #Alena Pallová

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....