Katie Holmes ozdobila premiéru v New Yorku. Ktoré slávne dámy nechýbali?

Festivalové dianie pokračuje podujatím v New Yorku. Počas otváracej noci sa cez uplynulý víkend sústredila pozornosť na novinku The Irishman. A s ňou aj na krásne dámy večera.

01.10.2019 00:00
debata
Herečka Katie Holmes na premiére filmu The... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Katie Holmes na premiére filmu The Irishman v New Yorku. Herečka Katie Holmes na premiére filmu The Irishman v New Yorku.

Projekt, ktorý opäť zastrešila spoločnosť Netflix, prišli podporiť dámy ako Molly Sims, Maggie Gyllenhaal či Kirsten Dunst. Zostavu doplnila aj štyridsaťročná herečka Katie Holmes.

Bývalá manželka herca Toma Cruisa stavila na elegantnú čiernobielu kombináciu z dielne Marca Jacobsa, ktorú doplnili výrazné visiace náušnice. Hviezda sa pritom len pár dní pred slávnostným štartom newyorského festivalu vrátila z Milána. Tam bola medzi prominentnými hosťami na prehliadke značky Fendi.

Herečka Katie Holmes na premiére filmu The...
Zľava: Herec Al Pacino, režisér Martin Scorsese...
+8Herečka Maggie Gyllenhaal a jej partner Peter...

Holmes sa síce v poslednom čase menej objavuje pred kamerami, ale rozhodne nezaháľa a sústredila svoju pozornosť na niekoľko charitatívnych aktivít. Len pred pár mesiacmi navštívila Viedeň ako ambasádorka organizácie amFAR a prihovorila sa divákom na podujatí Life Ball.

V Amerike sa zase sústreďuje na enviromentálne a sociálne aktivity a spoločne s ďalšími kolegami, ako herec Hugh Jackman či spevák Pharell Williams, sa snažia zmeniť situácia v krajinách s vysokou úrovňou chudoby či tie, ktoré najviac zasiahnu v blízkom období klimatické zmeny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #festival #film #New York #Katie Holmes

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....