Krásna Angelina vzala na premiéru detskú armádu. 61-ročná Pfeiffer ako diva!

Svetová premiéra v skutočne veľkolepom štýle sa konala v pondelok večer v Los Angeles. Hlavnou hviezdou bola Angelina Jolie. Ale má dostatok posíl.

01.10.2019 10:24
debata (2)
zväčšiť Herečka Angelina Jolie a jej ratolesti, ktoré... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Angelina Jolie a jej ratolesti, ktoré ju prišli podporiť na premiéru: zľava - Maddox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt a Knox Jolie-Pitt. Herečka Angelina Jolie a jej ratolesti, ktoré ju prišli podporiť na premiéru: zľava - Pax Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt a Knox Jolie-Pitt. Najstarší syn Maddox je momentálne na štúdiu.

Do kín už čoskoro vstúpi novinka Vládkyňa zla 2, teda pokračovanie úspešnej snímky z produkcie štúdií Walt Disney. Jolie v nej stvárnila vládkyňu temného lesa, ktorá zatrpkla pre nenaplnenú lásku a stala sa z nej temná a krutá vládkyňa. V príbehu sa vracia údajne ešte desivejšia a temnejšia. Ale stále hovoríme o produkcii štúdií Disney, takže zlého konca sa báť asi netreba.

Herečka Angelina Jolie sa vrátila ako Vládkyňa...
Herečka Angelina Jolie a populárne drag queens.
+14Herečky (zľava) Michelle Pfeiffer, Angelina...

Kým vo filme strúha jeden desivý pohľad za druhým, na slávnostnom premietaní sa hollywoodska herečka nevedela prestať usmievať. Spokojnosť jej určite priniesla aj podpora od ratolestí. Na červenom koberci sa po jej boku objavilo päť detí, najstarší Maddox chýbal, keďže momentálne študuje v zahraničí.

Jolieovú na slávnostný moment obliekala jej dvorná dizajnérka Donatella Versace. Model z dielne Atelier Versace mal aj vtipný detail, trblietavého škorpióna na drieku. Skutočne „zlé“, čo poviete?!

Herečka Angelina Jolie v kreácii Atelier Versace. Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Angelina Jolie v kreácii Atelier Versace. Herečka Angelina Jolie v kreácii Atelier Versace.

V bohatom hereckom osadenstve filmu sa okrem Jolieovej sústreďuje pozornosť aj na ďalšie dve dámy – reč je o Elle Fanningovej, ktorú poznajú diváci už z prvého filmu a potom je tu nová postava v podobe Michelle Pfeifferovej. Dvojica blondínok neponechala nič na náhodu a obe sa na premiéru vystrojili ukážkovo.

Fanningovú do éterickej kreácie v zelenkavých tónoch obliekla značka Gucci, nestarnúca Michelle Pfeiffer sa obrátila na svojho obľúbeného dizajnéra Giorgia Armaniho.

Herečka Michelle Pfeiffer prišla na premiéru v... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Michelle Pfeiffer prišla na premiéru v kreácii Giorgio Armani. Herečka Michelle Pfeiffer prišla na premiéru v kreácii Giorgio Armani.

Hoci médiá často hľadajú senzácie, ak sa vo filme objaví viacero silných ženských hrdiniek, podľa záberov z červeného koberca si ústredné trio veľmi dobre rozumie. Všetky herečky sa zabávali a smiali pred objektívmi, pôsobili priateľsky a zohrato.

Vo filme, ktorý do slovenských kín prináša spoločnosť Saturn Slovakia a začne sa premietať 17. októbra, sa objavuje napríklad aj herec Sam Riley, Ed Skrein či Chiwetel Ejiofor. Viac si pozrite v našej galerii a filmovom traileri.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #premiéra #Angelina Jolie #Michelle Pfeiffer #Vládkyňa zla 2

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....