Krásna Depp zvádzala výstrihom na premiére. Od milenca sa držala ďalej

V skutočnom živote tvoria pár a poriadne vášnivý, ako už stihli presvedčiť zábery paparazzov. Ale na premiére filmu The King sa držala Lily Rose Depp a Timothee Chalamet od seba.

03.10.2019 10:00
debata
Krásna Lily-Rose Depp v kreácii Chanel... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Krásna Lily-Rose Depp v kreácii Chanel prichádza na filmovú premiéru. Krásna Lily-Rose Depp v kreácii Chanel prichádza na filmovú premiéru.

Herecká dvojica uviedla v utorok večer v New Yorku novinku The King, ktorá mala pred pár týždňami veľkolepú premiéru aj na filmovom festivale v Benátkach. Hoci ide o projekt televíznej stanice Netflix, jeho filmové ambície sú nespochybniteľné.

Herečka Margarita Levieva na premiére filmu The...
Herec Timothee Chalamet na premiére filmu The...
+4Herečka Carol Alt.

Kritika nadšene hovorí najmä o mladom Chalametovi, ktorý zaujal svet už rolou vo filme Daj mi tvoje meno. Vyslúžil si za ňu nomináciu na Oscara.

Nežnejšia hrdinka z filmového plátna, francúzska herečka Lily-Rose Depp, bola zase stredobodom pozornosti vďaka svojej kráse a pôvabom. Už tradične stavila na model z dielne značky Chanel, pri ktorom tentoraz prekvapila hĺbka dekoltu. Dcéra Vanessy Paradisovej a Johnnyho Deppa je však na podobné kúsky zvyknutá a hanblivosťou tiež určite netrpí. Konieckoncov, má francúzsku výchovu.

Herec Timothee Chalamet na premiére filmu The... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herec Timothee Chalamet na premiére filmu The King. Herec Timothee Chalamet na premiére filmu The King.

Iba nedávno reportéri zachytili Deppovú a Chalameta na dovolenke pri Stredozemnom mori. Dvojica tvorí pár už bezmála rok a zdá sa, že ich vášeň je stále intenzívna. Len málokto by to povedal práve pri utorňajšej premiére.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Lily Rose Depp #Timothee Chalamet

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...