Ona snáď vôbec nestarne. 54-ročná Hurley však má recept - prevencia!

Svojím vzhľadom púta pozornosť už roky. A výnimkou nebola ani jej návšteva Ameriky. Britská herečka Elizabeth Hurley žiarila na Empire State Building.

03.10.2019 00:00
debata
Herečka Elizabeth Hurley v kreácii Dolce... Foto: SITA/AP, Jason Mendez
Herečka Elizabeth Hurley v kreácii Dolce & Gabbana. Herečka Elizabeth Hurley v kreácii Dolce & Gabbana.

Niekdajšia partnerka herca Hugha Granta navštívila New York, aby na slávnom mrakodrape slávnostne zažala svetlá, ktoré budú miesto osvetľovať do ružovej farby. Nešlo však o žiadnu náhodu, dôvodom je mesiac prevencie rakoviny prsníka, ktorý pripadá práve na október.

Päťdesiatštyriročná herečka sa v projektoch na podporu boja a prevencie proti rakovine prsníka angažuje skutočne dlhý čas a doposiaľ nepoľavila. Vysvetlila to celkom pragmaticky aj na svojom Instagrame.

Herečka Elizabeth Hurley rozsvietila mrakodrap... Foto: SITA/AP, Jason Mendez
Elizabeth Hurley Herečka Elizabeth Hurley rozsvietila mrakodrap Empire State Building na ružovo.

„Každých pätnásť sekúnd niekde na svete je žene diagnostikovaná rakovina prsníka. Uchmatnite si svoj obľúbený ružový rúž a pomôžte nám prispieť na fond na podporu výskumu. Sme v tom spolu,“ vyzvala herečka, tiež oblečená do sýtej ružovej farby.

V čipkovaných šatách Dolce & Gabbana vyzerala hviezda zo seriálu The Royals naozaj elegantne a príťažlivo. Málokto by si pri Hurleyovej pomyslel, že je matkou syna v dospelom veku. Herečka však aj v tomto smere upozorňuje, že vždy jej záležalo na prevencii. Či už sa týkala zhubného ochorenia, alebo starnutia a vrások. Zjavne sa to vypláca…

Herečka Elizabeth Hurley a William P. Lauder... Foto: SITA/AP, Jason Mendez
Svojím vzhľadom púta pozornosť už roky. A výnimkou nebola ani jej návšteva Ameriky. Britská herečka Elizabeth Hurley žiarila na Empire State Building. Herečka Elizabeth Hurley a William P. Lauder spoločne na mrakodrape Empire State Building.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #rakovina prsníka #pôvab #Elizabeth Hurley #Empire State Building

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...