Jedna v pieskovej, druhá ako víla v zelenej! Meghan a Kate bodovali, ktorá viac?

Stredajší deň bol pre kráľovský pár Harryho a Meghan posledným v rámci oficiálnej návštevy afrického kontinentu. Dvojica však nezaháľala a stihla ešte niekoľko povinností. Harryho brat William s manželkou však "pracovali" tiež.

03.10.2019 00:00
debata (2)
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu Princ Harry a jeho manželka Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu prichádzajú na stretnutie s juhoafrickými podnikateľmi. Meghan zvolila béžové trenčkotové šaty bez rukávov.

V rovnaký deň sa na celkom iných miestach planéty oba vojvodcovské páry, ktorých mužské polovičky sú vnukmi britskej panovníčky Alžbety II., angažovali v štátnických záležitostiach a spolupráci britskej monarchie s neziskovými organizáciami či podpore filantropických aktivít.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+3Vojvodkyňa Kate si preberá kyticu z rúk malej...

Harry a jeho manželka navštívila napríklad britských podnikateľov, William s polovičkou sa objavil v centre pakistanského spirituálneho guru Aga Khana. Táto návšteva bola predzvesť ich oficiálnej návštevy Pakistanu, ktorá odštartuje o pár dní. Popri „politike“, ktorej súčasťou konieckoncov všetky oficiálne vystúpenia kráľovskej rodine sú, sa však pozornosť sústredila aj na pôvab manželiek oboch princov – vojvodkýň Meghan a Kate.

Prvá menovaná sa počas stredajšieho programu v Johanessburgu stihla objaviť na návšteve pracovného centra či stretnúť s podnikateľmi regiónu alebo vdovou po Nelsonovi Mandelovi. Zvolila na túto príležitosť krémové a pieskové tóny. Vybrala si pritom model trenčkotových šiat, v ktorom ju už svet videl. Pôvabná Meghan vie, že podobné farby jej pristanú, pracujú v jej prospech v kombinácii s tónom pleti. Strih bol ležérny, ale zároveň dostatočne biznis a príťažlivý.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Jeff Spicer
Kate, vojvodkyňa z Cambridge Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge v Londýne. Kate zaujala v zelemodrých šatách značky ARoss Girl x Soler.

V prípade Kate, ktorá je pre Britov často väčšou módnou ikonou ako jej švagriná Meghan, tentoraz voľba padla na šaty s dĺžkou do polovice lýtok v zelenomodrej farbe, ktorú ešte zvýrazňoval jasnozelený opasok z látky v drieku. Trojnásobná mama Kate vie, čo jej svedčí a pri vysokej a štíhlej postave je to takmer všetko. Tieto šaty vo farbe tónov jazera nebolo výnimkou, ľahký a jemný materiál dodával punc luxusu a jemnej éterickosti.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #krása #šaty #móda #povinnosti #pôvab #farba #vojvodkyňa Meghan

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...