Nádherná! Angelina v Tokiu vyzerala božsky, čo sa to s ňou deje?

Do kín už o pár dní priletí so svojími dračími krídlami Angelina Jolie, teda lepšie povedané jej postava vo filme Vládkyňa zla. Druhý film z produkcie Walta Disneyho uviedla hviezda aj v Japonsku.

04.10.2019 14:35
debata
Herečka Angelina Jolie na japonskej premiére... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Herečka Angelina Jolie na japonskej premiére filmu Vládkyňa zla 2. Herečka Angelina Jolie na japonskej premiére filmu Vládkyňa zla 2.

Štyridsaťštyriročná herečka pricestovala za svojimi japonskými fanúšikmi a na slávnostnom predstavení filmu vyzerala skrátka nádherne. Zdá sa, akoby jej rozchod s Bradom Pittom absolútne prospel.

A možno sa o to postaral aj fakt, že sa s bývalým manželom konečne medzi nimi otvorila zmierlivá komunikácia, ktorej cieľom je blaho detí aj budovanie vzťahu s oboma rodičmi.

Herečka Angelina Jolie a jej ratolesti, ktoré... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Angelina Jolie a jej ratolesti, ktoré ju prišli podporiť na premiéru: zľava - Maddox Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt a Knox Jolie-Pitt. Herečka Angelina Jolie a jej ratolesti, ktoré ju prišli podporiť na premiéru v Los Angeles: zľava - Pax Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt a Knox Jolie-Pitt.

Jolie sa pred objektívmi v japonskom Tokiu objavila v strapcovej trblietavej kreácií z dielne Ralph & Russo Couture, ktorá bola výrazne iná ako jej model šiat Atelier Versace na svetovej premiére v Los Angeles. Herečka, ktorá má doma Oscara za výkon vo filme Narušenie, vyzerala sviežo, mladistvo a sexy!

Do metropoly Japonska si za Jolieovej odskočil aj jej najstarší syn Maddox, adoptívny syn z Kambodže, ktorý pred pár mesiacmi začla študovať na univerzite v Južnej Kórei. Okrem neho robila slávnej mame spoločnosť aj adoptívna dcéra Zahara, ktorá pochádza z Etiópie.

Herečka Angelina Jolie sa vrátila ako Vládkyňa...
Herečka Angelina Jolie a populárne drag queens.
+14Herečky (zľava) Michelle Pfeiffer, Angelina...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Japonsko #krása #premiéra #Angelina Jolie #Tokio #Vládkyňa zla 2

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...