Aguilera ako Morticia s poriadne plným výstrihom. A túto divu... ani nespoznáte!

Žiaden typický hollywoodsky glamour! Na premiére filmu Addams Family sa objavila gotická Morticia, ale aj punkerka so šmrncom, ktorá má doma Oscara.

07.10.2019 06:39
debata
Speváčka Christina Aguilera, jej manžel Matthew... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Christina Aguilera, jej manžel Matthew Rutler a ich ratolesti Summer Rain Rutler a Max Bratman. Speváčka Christina Aguilera, jej manžel Matthew Rutler a ich ratolesti Summer Rain Rutler a Max Bratman.

Reč je v tomto prípade o dvojici hviezd, ktorí prepožičali svoje hlasy postavám nového spracovanie slávnej strašidelnej rodinky Addamsovcov. Niet asi divu, že speváčka Christina Aguilera vyzerala trošku ako Morticia Adamsová, akurát s platinový blond vlasmi a poriadne odvážnym, hoci zašnurovaným dekoltom.

Herečka Charlize Theron na premiére filmu The...
Speváčka Christina Aguilera, jej manžel Matthew...
+5Herec Finn Wolfhard.

Druhou spomenutou je oscarová herečka Charlize Theron, ktorá už dávnejšie prekvapila novým účesom, laicky povedané na hríbika. Svetlé pramene vlasov a k tomu aj jemne punkový styling v denimovej sukni a hodvábnej belasej košeli od značky Dior ju ukázal v podobe, na akú svet pri nej nie je veľmi zvyknutý.

Filmová premiéra prilákala aj ďalšie známe tváre. Medzi pozvanými sa objavila napríklad herečka Chloe Moretz či raper Snoop Dogg. A ten veru prekvapil poriadne. Do kina totiž vzal celú svoju rodinu. A tá má slušné rozmery, dokopy to bolo bezmála desať osôb.

Herečka Charlize Theron na premiére filmu The... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Charlize Theron na premiére filmu The Addams Family. V pomerne netradičnom looku. Herečka Charlize Theron na premiére filmu The Addams Family. V pomerne netradičnom looku.

Rodinu so sebou na premiéru slávnej rozprávky s čiernym humorom vzala aj Christina Aguilera. Už roky je šťastne vydatá za Matthewa Rutlera, s ktorým má dcérku Summer. Syn Max pochádza z jej prvého manželstva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #Christina Aguilera #Charlize Theron

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...