Ďalšia premiéra, ďalší očarujúci look! Penelope Cruz bodovala v New Yorku

Španielska herečka Penelope Cruz patrí medzi najkrajšie ženy filmového plátna. A nesklamala ani na premiére svojho najnovšieho filmu pod názvom Wasp Network. Tentoraz v New Yorku.

10.10.2019 02:15
debata
Herečka Penelope Cruz v kreácii Chanel Haute... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Penelope Cruz v kreácii Chanel Haute Couture. Herečka Penelope Cruz v kreácii Chanel Haute Couture.

Držiteľka Oscara stihla film o pätici kubánskych politických väzňov už na filmových festivaloch v Benátkach či Toronte. Tentoraz prišlo na rad práve Veľké jablko. A okrem španielskej krásky nechýbal ani herec Edgar Ramirez či ďalší predstaviteľ z filmu Wagner Moura.

Herci Edgar Ramirez a Penelope Cruz predstavili...
Herec Wagner Moura.
+4Herečka Penelope Cruz v kreácii Chanel Haute...

Pozornosť fotografov sa, samozrejme, sústreďovala najmä na príťažlivú hviezdu, ktorá sa znovu obrátila k módnemu domu Chanel. Práve z jeho ateliéru haute couture pochádzala ďalšia očarujúca kreácia, v akej svet mohol Cruzovú vidieť. Šaty so zlatým dezénom zatkávaným a ručne našívaným priamo do samotného materiálu boli strihovo veľmi jednoduché, no napriek tomu nádherné.

zväčšiť Herci Edgar Ramirez a Penelope Cruz predstavili... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herci Edgar Ramirez a Penelope Cruz predstavili film Wasp Network v New Yorku. Herci Edgar Ramirez a Penelope Cruz predstavili film Wasp Network v New Yorku.

Dvojnásobná mama a manželka herca Javiera Bardema sa posledné mesiace objavila viackrát pred objektívmi v skutočne ukážkovej forme a stylingu. Cruz bola pred časom oficiálnou tvárou značky Chanel a tiež je hviezdou kampaní kozmetickej firmy Lancôme. Aj preto asi neprekvapí, že jej šatníku a starostlivosti o krásu dominujú práve kreácie a produkty od spomenutých „chlebodarcov“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Penelope Cruz #Chanel

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...