Wau, pozrite sa, aká zmena! Bellucci ostrihala krásnu hrivu, tu je výsledok

Slávna talianska herečka a ikona filmového plátna Monica Bellucci len nedávno oslávila polokrúhle jubileum. A zdá sa, že narodeninová nálada sa niesla v túžbe po zmene.

09.10.2019 12:12
debata
Herečka Monica Bellucci na podujatí v Ríme... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Herečka Monica Bellucci na podujatí v Ríme predviedla nový účes. Herečka Monica Bellucci na podujatí v Ríme predviedla nový účes.

Na slávnostnom galavečere, ktorý v Ríme zorganizovala Americká filmová akadémia v spolupráci s talianskymi filmovými organizáciami, sa objavila 55-ročná hviezda s novým účesom. Jej dlhá hriva je preč a nahradili ju vlasy akurát po koniec krku.

Pri tejto zmene Bellucci nezostala, celkom viditeľná je na fotografiách aj zmena odtieňu vo farbe vlasov. Herečka si nechala svoje kadere presvetliť a teraz namiesto havraních tmavých vlasov predvádzala orieškový odtieň s medenými odleskami.

Herečka Monica Bellucci na podujatí v Ríme... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Herečka Monica Bellucci na podujatí v Ríme predviedla nový účes. Herečka Monica Bellucci na podujatí v Ríme predviedla nový účes.

Pohľad na taliansku divu, ktorú svet pozná napríklad z filmov Malena či bondovky Spectre, zaujal aj v prípade jej outfitu. Hoci stavila na milovanú čiernu, štipka erotiky nechýbala. Bellucci si totiž obliekla pod nohavicový kostým priehľadné body s vystuženou podprsenkou, ktorej košíky boli čiernej farby. Ukázala tak, že sexepíl rozhodne nie je otázkou veku, ale skôr šmrncu, šarmu aj trošky odvahy. A samozrejme, dobrej genetiky.

zväčšiť Herečka Monica Bellucci Na filmovom festivale v... Foto: SITA/AP
Monica Bellucci Herečka Monica Bellucci Na filmovom festivale v Benátkach (vľavo) a na podujatí v Ríme o pár týždňov neskôr.

Ako sa vám páči Monica Bellucci s novým účesom? Zahlasujte v našej ankete.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #účes #zmena #Monica Bellucci

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...