Akoby ani nerodila! Keira Knightley mesiac po pôrode na premiére... wau!

Súkromie si stráži ako oko v hlave a o pôrode jej druhého dieťaťa médiá netušili niekoľko týždňov. Herečka Keira Knightley sa pred ich objektívy vrátila, akoby ani nerodila.

11.10.2019 08:20
debata
Herečka Keira Knightley prišla na premiéru v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Keira Knightley Herečka Keira Knightley prišla na premiéru v kreácii Simone Rocha.

Britská rodáčka sa objavila na premiére filmu Office Secrets a po jej nedávnom pôrode nebolo vidieť ani stopy. Išlo o jej prvé verejné vystúpenie od príchodu druhej dcérky na svet. O jej pôrode sa verejnosť dozvedela až z fotografií paparazzov, na ktorých bolo vidieť známu herečku v uliciach Londýna s kočíkom. V lete pritom ešte vyrážala do ulíc s veľkým tehotenským bruškom.

Je pravdou, že na štvrtkovú premiéru herečka volila rafinovane a vybrala si šaty s nadýchanou siluetou, takže drobné pozostatky tehotenských kíl určite zakryli. Ale možno ani nemuseli.

Herečka Keira Knightley na slávnostnej premiére... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Keira Knightley Herečka Keira Knightley na slávnostnej premiére filmu Official Secrets v Londýne počas Londýnskeho filmového festivalu.

Tridsaťštyriročná Knightley pôsobila štíhlo ako prútik. Biela kreácia s motívom kvetín pochádzala od dizajnérky Simone Rocha a herečke dodala veľmi nežný a dievčenský vzhľad.

Knightley s manželom Jamesom Rightonom sa o detaily zo súkromia takmer nedelia. Dodnes nie je napríklad jasné, aké meno dostal ich druhý potomok. Britské médiá však prišli s informáciou, že ide o dievčatko Delilah.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #pôrod #Keira Knightley #pôvab #Simone Rocha

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...