Blondínky zvádzali na charite: Aguilera ako dievčatko, Paltrow úplná diva!

Krásne dámy, luxusné róby a charitatívny večer k tomu. Takto to vyzeralo vo štvrtok na akcii amFAR Gala v Los Angeles, kde sa zišli nielen zástupcovia módy, ale aj šoubiznisu, sveta filmu či hudby.

11.10.2019 10:24
debata
Herečka Gwyneth Paltrow prišla v kreácii Adam... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Gwyneth Paltrow prišla v kreácii Adam Lippes. Herečka Gwyneth Paltrow prišla v kreácii Adam Lippes.

Medzi pozvanými sa tentoraz objavilo niekoľko slávnych žien. Pozvánku napríklad prijala aj herečka Gwyneth Paltrow, ktorá pred časom očarila na premiére seriálu The Politician televíznej stanice Netflix.

Tentoraz trošku pozmenila svoj vzhľad. Dlhé plavé kadere zopla a uhladila do copu, ale stále vyzerala veľmi príťažlivo. Vďaka za to patrila aj dizajnérovi Adamovi Lippesovi, ktorý jej zhotovil biely model s korálovým motívom.

Herečka Lea Michele.
Speváčka Victoria Justice.
+6Paris Jackson a jej partner Gabriel Glenn...

Na akciu amFAR dorazila tentoraz aj speváčka Christina Aguilera, ktorá bola celkom neprehliadnuteľná. Niet sa však ani čo diviť. Čierna tylová a poriadne našuchorená kreácia udrela do očí na prvý pohľad. Mama dvoch pritom prekvapila nežným a mladistvým vzhľadom. Celkom iným, než predvádzala pár dní predtým na premiére filmu Addamsova rodina.

Speváčka Christina Aguilera na vyhlásení cien... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Christina Aguilera na vyhlásení cien amfAR Gala Los Angeles. Speváčka Christina Aguilera na vyhlásení cien amfAR Gala Los Angeles.

Charitatívny večer organizácie amFAR, ktorá stále hľadá prostriedky na projekty súvisiace s ochorením AIDS, bol veľkolepou udalosťou, ktorú si nenechali ujsť ani dámy ako Victoria Justice, Paris Jackson či herečka a producentka Eva Longoria. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #Christina Aguilera #amfar

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...