Veď ona úplne rozkvitla! Longoria na gala žiarila a výstrih... neprehliadol nik!

Nedávno oslnila na prehliadke v Paríži, kam vzala aj svojho synčeka. Na charitatívnom galavečere amFAR už bola sama. A oslňovala opäť. Dokonca si na to vybrala príznačnú farbu.

12.10.2019 00:00
debata
Herečka Eva Longoria. Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Herečka Eva Longoria. Herečka Eva Longoria.

Reč je o herečke Eve Longorii, ktorá sa po uzavretí tretieho manželstva a pôrode synčeka doslova rozžiarila ako diamant. Niekdajšia hviezda seriálu Zúfalé manželky, ktorá sa následne presadila aj ako úspešná producentka, posledné mesiace dostáva jednu chválu za druhou. Treba však zdrôazniť, že celkom oprávnene a pochopiteľne.

Dnes 44-ročná herečka vyzerá skutočne príťažlivo a azda najlepšie, ako kedy vyzerala. Nie je však len reč o fyzickej kráse. Je to aj vyžarovanie, ktoré odrazu Longoria má a ktoré srší z každého záberu fotoaparátov či kamier na premiérach.

Herečka Eva Longoria. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Herečka Eva Longoria. Herečka Eva Longoria.

Herečka a producentka sa výrazne angažuje v rozmanitých charitatívnych projektoch a aj preto nechýbala na akcii amFAR v Los Angeles, ktorá sa konala vo štvrtok. Okrem pomoci najmenším či ľuďom trpiacim vírusom HIV sa kráska s hispánskymi koreňmi angažuje aj v politike rasovej rovnosti či pomoci zlepšenia života menšín v Amerike.

Na štvrtkovom gala to však bola, samozrejme, aj jej fyzická podoba, ktorou ohúrila. Hviezda si obliekla žlté šaty, ktoré vytvarovali jej figúru do ľúbivého tvaru presýpacích hodín. Zvodný bol tiež dekolt, ktorý odhaľoval slzičkový prestrih na hrudi. Ako sa vám páči, posúďte sami, v galérii nájdete aj ďalšie krásne dámy.

Herečka Lea Michele.
Speváčka Victoria Justice.
+6Paris Jackson a jej partner Gabriel Glenn...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vek #Eva Longoria

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...