Krásky zo Zombielandu ovládli premiéru: Jedna ako víla, druhá so senátorom!

Aj do slovenských kín o pár dní príde novinka pod názvom Zombieland. Ak sa vám názov zdá známy, ste na správnej ceste. Ide totiž o pokračovanie úspešnej hororovej komédie. Vracajú sa v nej takmer všetky hlavné hviezdy.

12.10.2019 11:00
debata
Herečka Zoey Deutch na premiére pokračovania... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Zoey Deutch Herečka Zoey Deutch na premiére pokračovania filmu Zombieland. V kreácii Christian Dior Haute Couture.

Na slávnostnej premiére, ktorá sa konala vo štvrtok v Kalifornii, nechýbala tiež. Pozornosť už tradične pritiahli najmä krásne dámy. Ústrednou hrdinkou z niekdajšieho filmu bola Emma Stone a vracia sa aj v pokračovaní s podtitulom Rana istoty.

Herečka Rosario Dawson.
Herečka Emma Stone.
+5Herečka Abigail Breslin sa tiež vrátila vo...

Na slávnostnej premiére sa objavila v kreácii Louis Vuitton, ktorá zaujímavo spojila farebnosť okrovočervenej s tmavoumodrou. Ryšavka pôsobila v kreácii sošne a trošku pripomínala éru niekdajších hollywoodskych hviezd v 30-tych rokoch minulého storočia.

Počas štvrtkového večera ju však ešte o kúsoček prekonala kolegyňa Zoey Deutch, ktorá je nováčikom hereckej zostavy. V nežnej ružovej kreácii z dielne Christian Dior Haute Couture vyzerala skrátka úchvatne a pritom étericky zároveň.

Herečka Abigail Breslin sa tiež vrátila vo... Foto: Reuters, PHIL MCCARTEN
FILM-ZOMBIELAND DOUBLE TAPHerečka Abigail Breslin sa tiež vrátila vo filme Zombieland 2. Herečka Abigail Breslin sa tiež vrátila vo filme Zombieland 2.

V snímke Zombieland: Rana istoty sa vracajú aj herci Woody Harrelson či Jesse Eisenberg, ktorých doplní Abigail Breslin. V čase nakrúcania „jednotky“ v roku 2009, teda pred desiatimi rokmi, mala trinásť. Dnes je z nej mladá dospelá dáma. A tiež žena, ktorú baví predvádzať svoje tvary. V neónovo ružovej róbe to bolo jasne vidieť.

Herečka Rosario Dawson vzala na premiéru svojho... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Rosario Dawson vzala na premiéru svojho priateľa Coryho Bookera. Herečka Rosario Dawson vzala na premiéru svojho priateľa Coryho Bookera.

Nováčikom zostavy je zase Rosario Dawson, ktorú obletovali média na svetovej premiére filmu nielen pre jej krásu. Dawson totiž so sebou priviedla svojho súčasného priateľa Coryho Bookera, prvého afro-amerického senátora, ktorý pôsobí v New Jersey. Azda ešte zaujímavejší je fakt, že Booker bojuje o nomináciu od demokratov na prezidenta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Stone #Abigail Breslin #Zoey Deutch #Zombieland: Rana istoty

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...