Careyovej bývalý má vlastnú hviezdu. Objektívy prilákala aj sexy Thalia

Počas štvrtkového slávnostného popoludnia sa dočkal hviezdy na povestnom hollywoodskom Chodníku slávy ďalší významný predstaviteľ šoubiznisovej brandže. Reč je o hudobnom producentovi Tommym Mottola.

12.10.2019 14:00
debata
Hudobný producent Tommy Mottola a jeho manželka... Foto: SITA/AP, Mark Von Holden
Tommy Mottola a jeho manželka Thalia Hudobný producent Tommy Mottola a jeho manželka Thalia počas ceremoniálu, na ktorom Mottola dostal vlastnú hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

Jeden z hudobných mogulov, ktorý kedysi objavil aj slávnu Mariah Careyovú (a zároveň si ju neskôr vzal za manželku) sa dočkal svojej vlastnej hviezdy vo veku 70 rokov. Spokojnosť netajil a rovnako nadšená bola aj jeho rodina.

Hoci Mottola bol v minulosti ženatý so slávicou Careyovou, ich manželstvo sa po pomerne krátkom trvaní rozpadlo. Dva roky po tom, čo ich súd rozviedol, si hudobný producent vzal ďalšiu spevácku superstar. V tom čase predovšetkým hviezdu Latinskej a Južnej Ameriky – speváčku Thaliu.

zväčšiť Hudobný producent Tommy Mottola (vľavo) s... Foto: SITA/AP, Mark Von Holden
Tommy Mottola (vľavo) s manželkou Thaliou Hudobný producent Tommy Mottola (vľavo) s manželkou Thaliou, ich deťmi Mattom Mottola (druhý zľava) a Sabrinou Mottola a synom z prvého manželstva Michaelom Mottola.

Aj slovenskí diváci si ju možno dobre pamätajú z telenovely Rosalinda. Thalia však nezostala len v tieni televíznej „mydlovej opery“. V hudbe sa jej darilo tiež a nepochybne čiastočne aj vďaka manželovej podpore.

Práve na ňu smerovali zraky hostí a objektívy, keď sa vo štvrtok popoludní objavila na slávnostnom ceremoniáli aj s dvoma deťmi. Hoci tento rok oslávila speváčka a herečka 48. narodeniny, vyzerá naozaj ukážkovo. Pohľad na jej štíhlu figúru a tvarované telo určite vyvolá pozornosť nejedného muža či ženy. Thalia je matkou producentových dvoch detí – staršej Sabriny a mladšieho Mattea. Na ceremoniáli sa objavil aj producentov najstarší syn Michael, ktorého má z prvého manželstva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #hviezda #sláva #Thalia #Tommy Mattola

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...