Blond trio hollywoodskych krások na premiére! Tak toto je hotová bomba

Oficiálna premiéra je naplánovaná až na december tohto roka, ale hviezdy novinky Bombshell už snímku propagovali počas uplynulého víkendu.

14.10.2019 11:23
debata
Zľava: Herečky Nicole Kidman, Charlize Theron a... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Nicole Kidman, Charlize Theron a Margot Robbie Zľava: Herečky Nicole Kidman, Charlize Theron a Margot Robbie na filmovej premiére novinky Bombshell.

Hereckú zostavu má tento príbeh podľa skutočných udalostí, ktoré zachytávajú škandál sexuálneho obťažovania v prostredí televíznej stanice FOX News, skutočne hviezdnu. Pred jednou kamerou sa stretli držiteľky Oscara Nicole Kidman a Charlize Theron a k nim sa pridala Margot Robbie, ktorá bola v minulosti už na pozlátenú sošku nominovaná.

Herečky (zľava) Nicole Kidman, Charlize Theron...
Herečka Nicole Kidman v nohavicovom kostýme...
+4Herečka Charlize Theron, ktorá stvárňuje...

Všetky tri dámy nechýbali ani na nedeľňajšom premietaní v Los Angeles, kde sa pozornosť sústredila predovšetkým na ne. Blondínky nesklamali a každá z nich predviedla trošku iný odevný štýl, no zároveň každá z nich bola svojská.

Nežná Robbie stavila na smotanovú kombináciu z dielne dizajnérky Mary Hoffmanovej, kým jej krajanka – austrálska hviezda Nicole Kidman si obliekla precízne ušitý kostým od značky Altuzarra. Theronovú obliekla značka Givenchy.

Herečka Margot Robbie na premiére filmu Bombshell. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herečka Margot Robbie na premiére filmu Bombshell. Herečka Margot Robbie na premiére filmu Bombshell.

V príbehu Bombshell, ktorého názov sa dá preložiť dvojzmyselne – aj ako rozbuška či bomba, aj ako sexbomba (slovo bombshell sa často používa pri blond kráskach), sa diváci dočkajú skutočnej story o riaditeľovi FOX News Rogerovi Ailesovi, ktorý niekoľko rokov obťažoval zamestnankyne televízie, medzi nimi napríklad aj známu moderátorku Megyn Kellyovú (stvárňuje ju Theron) či inú moderátorku z hlavného spravodajstva Gretchen Carlsonovú (Nicole Kidman).

Eilesa to napokon stálo miesto aj kariéru. Príbeh sa dočkal aj televízneho spracovania v sérii The Loudest Voice od televízie Netflix.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Nicole Kidman #Charlize Theron #Margot Robbie #Bombshell

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...