Majú patent na mladosť? 54-ročná Tomei a jej európska kolegyňa vyrážajú dych

Do širokej distribúcie prichádza film Frankie, v ktorom hlavnú úlohu stvárnila francúzska herečka Isabelle Huppert. Po jej boku sa však objaví aj americká držiteľka Oscara Marisa Tomei.

16.10.2019 00:00
debata (7)
Herecké kolegyne Isabelle Huppert (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Isabelle Huppert (vľavo) a Marisa Tomei Herecké kolegyne Isabelle Huppert (vľavo) a Marisa Tomei sa stretli na premietaní filmu Frankie.

Obe dámy sa v New Yorku zúčastnili na špeciálnom premietaní dramatického filmu, no pozornosť nepritiahli len ich herecké výkony. Pri odhalení ich veku totiž nejednému pozorovateľovi napadne, že sa im obom podarilo (celkom úspešne) oklamať vek.

Herečka Isabelle Huppert na premietaní novinky... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Isabelle Huppert na premietaní novinky Frankie v New Yorku. Herečka Isabelle Huppert na premietaní novinky Frankie v New Yorku.

V prípade rodáčky z amerického Brooklynu Tomeiovej znie číslo presne 54. Áno, to je vek herečky, ktorá kedysi excelovala vo filme Môj bratranec Vinnie. Aj dnes však pôsobí akoby ani nestarla. Brunetka sa objavila na premietaní v kombinácii čiernych širokých nohavíc a čipkovaného topu bez ramienok. Jej dekolt vyzerá takmer bezchybne, pleť a tvár sú tiež veľmi mladistvé. A pritom prirodzené.

Herečka Marisa Tomei na premietaní novinky... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Marisa Tomei na premietaní novinky Frankie v New Yorku. Herečka Marisa Tomei na premietaní novinky Frankie v New Yorku.

Čo sa týka francúzskej herečky Isabelle Huppertovej, šarm a mladistvé vyžarovanie sú niečo, čím je vlastne typická. A nemení sa to ani v čase, keď sa už jej vek preklopil bližšie k sedemdesiatke. Herečka, ktorá v marci oslávila presne 66. narodeniny, sa aj výberom šatníka či spoluprácou s renomovanými dizajnérmi radí medzi najpríťažlivejšie európske filmové veteránky.

A čo poviete na obe dámy vy?

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #vek #mladosť #Marisa Tomei #Isabelle Huppert #Frankie

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...