Ako smaragd v pakistanskej noci! Vojvodkyňa Kate vyrazila dych na recepcii

Oficiálna návšteva Pakistanu, na ktorej sa momentálne nachádza vojvodcovský pár z Veľkej Británie, pokračovala večerným banketom. Už tradične na ňom patrili všetky oči vojvodkyni Kate.

16.10.2019 08:26
debata (5)
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: Reuters, POOL
BRITAIN-ROYALS/Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge. Ona v kreácii od Jenny Packhamovej, on v šatách od lokálneho dizajnéra Naushemiana. Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge. Ona v kreácii od Jenny Packhamovej, on v šatách od lokálneho dizajnéra Naushemiana.

Manželka princa Williama nepodcenila pozvanie k slávnemu národného monumentu, ktorý sa týčil na horizonte v pozadí, keď britskí členovia kráľovskej rodiny vystúpili z takzvaného tuk-tuku. Aj napriek vozidlu, v ktorom sa zvyčajne preháňajú mestami v Ázii turisti, sa však fotografi aj hostia nedočkali ležérne vymódenej Catherine, ale nádhernej a luxusne vyzerajúcej garderóby na trojnásobnej mame a obľúbenej členke kráľovskej rodiny.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge sa zúčastnila...
+4Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...

Vojvodkyňa si obliekla model smaragdovozelených šiat od dizajnérky Jenny Packhamovej, ktorý ukážkovo korešpondoval s atmosférou na spôsob „tisíc a jednej noci“. Doplnila ho výraznými visiacimi náušnicami značky Oniita. Zaujímavosťou v tomto prípade bola aj móda, ktorú predviedol jej manžel – princ William.

Vnuk britskej kráľovnej Alžbety II., a v poradí druhý následník kráľovského trónu po svojom otcovi princovi Charlesovi, stavil na lokálneho dizajnéra Naushemiana, ktorý mu zhotovil na mieru tradičný odev vo farbe dokonale ladiacej so šatami manželky.

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge sa zúčastnila... Foto: Reuters, POOL
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge sa zúčastnila na recepcii v Pakistane, ktorú organizoval britský komisár pre zahraničné vzťahy. Vojvodkyňa Catherine z Cambridge sa zúčastnila na recepcii v Pakistane, ktorú organizoval britský komisár pre zahraničné vzťahy.

Manželia sú na oficiálnej návšteve Pakistanu, ktorá dohromady potrvá päť dní. Do krajiny prileteli pravdepodobne bez svojich ratolestí a obaja, buď spoločne, ale aj samostatne, absolvujú niekoľko pracovných a oficiálnych povinností. K nim sa radil aj utorňajší banket, ale organizátori zároveň dodali, že tento večer mal byť večerom na zábavu a uvoľnenie pre oboch kráľovských manželov.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #krása #šaty #Pakistan #Jenny Packham #smaragd

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...