Hitler na plátne, ale veselo! Premiéru ozdobila krásna Scarlett aj kolegyne

Film Jojo Rabbit, ktorý je satirickým pohľadom na druhú svetovú vojnu, ale aj veľmi ľudským príbehom, má už na konte pár cien. Po utorku aj oficiálnu hollywoodsku premiéru.

17.10.2019 00:00
debata
Trio herečiek zo snímy JoJo Rabbit -... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Trio herečiek zo snímy JoJo Rabbit - zľava:Rebel Wilson, Scarlett Johansson a Thomasin McKenzie. Trio herečiek zo snímy JoJo Rabbit - zľava:Rebel Wilson, Scarlett Johansson a Thomasin McKenzie.

Na červenom koberci v Los Angeles sa zišli hrdinovia nového filmu z produkcie a pera scenáristu a režiséra Taiku Waititiho, ktorý si v Hollywoode urobil renomé najmä posledným príbehom o Thorovi. Vo filme, ktorý sa odohráva počas druhej svetovej vojny, si dokonca zahral. A div sa svete, rovno samotného Hitlera. Čo na tom, že má maorský pôvod a exotický vzhľad.

Herečka Rebel Wilson v kreácii Badgley Mischka.
Detský hrdina filmu JoJo Rabbit Roman Griffin...
+9Herečka Lisa Edelstein v šatách The Vampire´s...

Na utorňajšej premiére to však boli najmä krásne dámy, ktoré pútali pozornosť objektívov. V ich centre stála najlepšie platená herečka súčasnosti Scarlett Johansson. Hollywoodsku krásku do ružovej nohavicovej kreácie obliekla značka Miu Miu a tak sa blondínka pomerne líšila od svojich kolegýň vystrojených do večerných rób. Ale bodovala aj bez ohľadu na striedmejšie volenú garderóbu.

Vo filme Jojo Rabbit si zahrali aj herečky Rebel Wilson a Thomasin Mackenzie, ktoré sa objavili na červenom koberci práve v spomenutej večernej garderóbe. Prvá menovaná v červenej róbe Badgley Mischka, druhá v žltkastých šatách s metrami tylu od Jasona Wu.

zväčšiť Režisér, scenárista, producent a herec Taika... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Režisér, scenárista, producent a herec Taika Waititi. Režisér, scenárista, producent a herec Taika Waititi.

Film však nestojí len na dospelých hviezdach, ale aj výkonoch hlavného detského hrdinu, ktorého si pred kamerou zahral Roman Griffin Davis. Diváci na filmovom festivale v Toronte snímke prisúdili hlavnú divácku cenu, hoci kritikov počin rozdelil.

Waititi ich názor nerieši, už teraz je potvrdené, že sa čoskoro posadí na režisérsku stoličku, aby pripravil ďalší film o Thorovi. Ten dostal podtitul Love and Thunder a omnoho väčší priestor v ňom dostane ženská hrdinka v podaní Natalie Portmanovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Scarlett Johansson #Rebel Wilson #Jojo Rabbit #Taika Waititi

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....