Očarujúca Helen Mirren na premiére! Róba ako pre kráľovnú, vrásky ju krášlia

Vyzerá to tak, že role panovníčok a významných žien sú jej súdené. Herečka Helen Mirren opäť prichádza v kráľovskej úlohe a na premiére pôsobila tiež majestátne.

18.10.2019 11:55
debata
Herečka Helen Mirren na premiére seriálu... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Helen Mirren na premiére seriálu Katarína Veľká. Herečka Helen Mirren na premiére seriálu Katarína Veľká.

Britská rodáčka uviedla v Los Angeles nový seriál z produkcie televíznej stanice HBO pod názvom Katarína Veľká. Už z názvu vyplýva, že v centre pozornosti sa ocitol osud slávnej ruskej panovníčky a jednej z najvýznamnejších žien v histórii. Mirren ju stvárnila v závere obdobia jej panovania.

Na slávnostnej premiére sa 73-ročná herečka objavila vo veľkolepej večernej kreácii žiarivej tyrkysovej farby. Je už zvykom, že táto dáma vyráža dych svojím pôvabom a mladistvým šarmom a inak to nebolo ani tentoraz.

Herečka Helen Mirren na premiére vyzerala...
Herec Jason Clarke na premiére seriálu Katarína...
+2Herečka Helen Mirren.

Sama Mirren sa však nedávno vyznala z toho, že starnutia sa nebojí a možno aj preto pôsobí tak mlado. „Moja mama mi raz povedala. ‚Nikdy sa neboj, že zostarneš‘,“ opísala pre magazín Vogue herečka. „Viem, že keď máš 25, predstava, že raz budeš mať 45 je príšerná. Ale potom máš 45 a uvedomíš si, že to je vlastne veľmi cool a už netúžiš viac mať 25,“ zaspomínala si na slová svojej mamy herečka.

Doplnila, že jej mama mala absolútnu pravdu. „S každým vekom prichádzajú výhody a nevýhody. Ale zvyčajne sa už netúžite vracať späť. Chcete byť presne tam, kde sa nachádzate so všetkými spomienkami na to, čo ste zažili.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #premiéra #seriál #HBO #Katarína Veľká

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...