Nádherná ako kráľovná noci! Americká kráska ozdobila festival v Ríme

Filmový svet nespí. Dôkazom sú aj mnohé festivalové podujatia, ktoré sa s prestávkami konajú takmer celý rok. Najnovšie odštartoval filmový festival v Ríme. Ozdobila ho krásna herečka Gugu Mbatha-Raw.

18.10.2019 15:22
debata (1)
Herečka Gugu Mbatha-Raw uviedla v Ríme film... Foto: SITA/AP, Andrew Medichini
Herečka Gugu Mbatha-Raw uviedla v Ríme film Motherless Brooklyn. Oblečená v kreácii Gucci. Herečka Gugu Mbatha-Raw uviedla v Ríme film Motherless Brooklyn. Oblečená v kreácii Gucci.

Hrdinka filmu Motherless Brooklyn, ktorý práve vo štvrtok večer predstavili tvorcovia v talianskej metropole, bola najväčšiu ozdobou červeného koberca. Americkú herečku totiž na slávnostný večer obliekla značka Gucci a jej róba pôsobila priam rozprávkovo.

Mbatha-Raw mala na sebe model v kombinácii kráľovskej modrej farby s trblietavými aplikáciami a čierneho zamatového živôtika, ktorý rovnako zdobili kryštálové výšivky. Ak by niekto použil prirovnanie ku kráľovnej noci, nebol by ďaleko od pravdy. Nielen, čo sa týka pôvabu, ale aj atmosféry, ktorú herečka týmto výberom budovala.

Herečka Gugu Mbatha-Raw (v strede) s režisérom...
Herec John Turturro (vpravo) a jeho kolega...
+4Talianska herečka Maria Grazia Cucinotta.

Snímku Motherless Brooklyn do Ríma priniesol režisér a herec Edward Norton, po ktorého boku sa tiež objavila pôvabná dáma. Reč je o jeho manželke Shaune Robertsonovej.

Filmovú udalosť si však nenechali ujsť ani známe domáce hviezdy či herci, ktorých čaká predstavenie nových projektov aj v najbližších dňoch. Rímsky filmový festival sa ich síce nedočká toľko, ako to bolo v prípade nedávnych Benátok. Určite však núdza o trošku hviezdnej atmosféry v hlavnom meste Talianska nebude.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #festival #Rím #herečka #Gugu Mbatha-Raw

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...