Krásna Pauhofová ukázala partnera, Mičkovicová snáď nevie, čo je vek!

Pred pár dňami žila Bratislava módnou prehliadkou domáceho dizajnéra Marcela Holubca. A v priestoroch Zrkadlovej siene Primaciálneho paláca nechýbali mnohé jeho známe klientky. Ktoré zaujali najviac?

28.10.2019 06:49
debata (12)
Herečka Táňa Pauhofová so svojím partnerom... Foto: Robo Homola / Profimedia
Herečka Táňa Pauhofová so svojím partnerom Jonatánom Pastirčákom. Herečka Táňa Pauhofová so svojím partnerom Jonatánom Pastirčákom.

Nepochybne rozruch vzbudila najmä herečka Táňa Pauhofová. Už tradične očarujúca a elegantná – stavila ako väčšina pozvaných dám na čiernu farbu, v tomto prípade spojenie nohavíc a saka s prepásaním. Ešte o kúsok viac než módou a pôvabmi prilákala pozornosť hostí a médií svojou spoločnosťou. Verejne a prvýkrát oficiálne sa totiž objavila v spoločnosti partnera Jonatána Pastirčáka, ktorý je od nej mladší o jedenásť rokov. Príťažlivej ryšavke a synovi známeho kazateľa to však spolu naozaj svedčí.

Moderátorka Adriana Poláková v spoločnosti...
Herečka Táňa Pauhofová.
+15Lekárka Alena Pallová na prehliadke dizajnéra...

Medzi prominentnými hosťami zaujala aj herečka Henrieta Mičkovicová. Aj v jej prípade platí, že neprekvapí, keď sa v spoločnosti objaví a zaujme svojím šarmom a vzhľadom. V prípade rodáčky z Bratislavy je však každým rokom viac fascinujúce, že sa zdá akoby vôbec nestarla. Na módnej prehliadke sa tiež objavila v čiernej kombinácii, málokto by jej hádal 52 rokov, ktoré oslávila tento rok v júni.

Na prehliadku Marcela Holubca sa prišla pozrieť... Foto: Jana Frolová
Na prehliadku Marcela Holubca sa prišla pozrieť aj herečka Henrieta Mičkovicová. Na prehliadku Marcela Holubca sa prišla pozrieť aj herečka Henrieta Mičkovicová.

Medzi Holubcove klientky patrí napríklad podnikateľka a filantropka Silvia Kušnírová, ktorá sa predviedla odetá od hlavy po päty v jeho kreáciách. Kožené šortky odhalili ukážkové nohy a čierna mix kože s plisovaným topom jej mimoriadne svedčal. Stávka na tmavé farby nie je nič výnimočné ani pre štylistku Zuzanu Kanisovú. A v jej prípade platilo, že módna voľba fungovala na jednotku. Kanisová vyzerala nenútene elegantne, mala v sebe nádych pánskej estetiky, no pritom pôsobila veľmi žensky.

Dizajnér Marcel Holubec v spoločnosti... Foto: Jana Frolová
Marcel Holubec v spoločnosti podnikateľky a filantropky Silvie Kušnírovej (vľavo) a štylistky Zuzany Kanisovej. Dizajnér Marcel Holubec v spoločnosti podnikateľky a filantropky Silvie Kušnírovej (vľavo) a štylistky Zuzany Kanisovej.

Medzi pozvanými hosťami nechýbali ani mená ako Soňa Müllerová (v kožených nohaviciach), Karolína Chomisteková (v mini kreácii Saint Laurent), Alena Pallová (v neprehliad­nuteľnej ostrozelenej kombinácii) či moderátorka Vera Wisterová. Tá navštívila módnu prehliadku len pár dní predtým, ako došlo k hrozivej udalosti – pravdepodobnému únosu jej dvoch synov, po ktorých je vyhlásené pátranie. Podľa samotnej moderátorky za zmiznutím jej synov stojí jej bývalý manžel – izraelsko-americký producent Jeremy Hulsh.

Modelky na prehliadke slovenského dizajnéra...
Modelka Stan Stanislavová v jednej z kreácií na...
+22Modelka v jednej z kreácií na prehliadke...

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #Marcel Holubec #Táňa Pauhofová #Henrieta Mičkovicová #Silvia Kušnírová #Zuzana Kanisová

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...