Aniston a Witherspoon na premiére: Blondínka zatienila kolegyňu - ako v seriáli!

Seriálovému žánru sa niekoľko rokov vyhýbala, ale tentoraz herečka Jennifer Aniston urobila výnimku. V pondelok večer predstavila novinku pod názvom The Morning Show.

29.10.2019 10:15
debata
Herecké kolegyne Jennifer Aniston (vľavo) a... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herecké kolegyne Jennifer Aniston (vľavo) a Reese Witherspoon spoločne na premiére. Herecké kolegyne Jennifer Aniston (vľavo) a Reese Witherspoon spoločne na premiére.

Hollywoodska hviezda pritom nie je jedinou filmovou herečkou, ktorá sa upísala projektu novej Apple TV+. Hlavnú úlohu popri Anistonovej stvárnila aj ďalšia populárna hollywoodska hviezda a držiteľka Oscara Reese Witherspoon. Obe dámy na premiére boli v centre pozornosti.

Herečka Reese Witherspoon v kreácii Celine by...
Herečka Janina Gavankar na premiére The Morning...
+10Tehotná topmodelka Ashley Graham.

Päťdesiatnička Aniston stavila na svoju obľúbenú čiernu farbu a obliekla si model šiat od Jamesa Galanosa, jej o sedem rokov mladšia kolegyňa Witherspoon stavila na pompéznejší look vytvorený flitrovým dezénom na šatách Céline. V súboji o povestnú kráľovnú večera je ťažké vybrať jednu z nich – podľa nášho názoru však o kúsok tentoraz predbehla Anistonovú jej plavovlasá kolegyňa.

Herečka Jennifer Aniston prišla na premiéru v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Jennifer Aniston prišla na premiéru v šatách James Galanos. Herečka Jennifer Aniston prišla na premiéru v šatách James Galanos.

O konkurencii a súbojoch o postavenie v pracovnom prostredí televíznej brandže a rannej šou je aj veľká časť deja projektu The Morning Show, v ktorom sa objaví množstvo známych tvárí. Aniston ako moderátorka rannej spravodajskej šou po škandále s obvinením zo sexuálneho obťažovania jej kolegu musí bojovať o vlastnú pozíciu, po ktorej siaha „nová krv“ – v podaní Witherspoonovej.

Tvorcom projektu, ktorý označujú tvorcovia ako satirickú drámédiu z televízneho prostredia je Jay Carson. Hlavné hrdinky Aniston a Witherspoon sa nerealizovali len pred kamerami, ale aj za nimi – ako producentky. V ďalších úlohách diváci uvidia napríklad Steva Carella, Billyho Crudupa, Bel Powleovú, Janinu Gavankarovú či Gugu Mbatha-Rawovú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Jennifer Aniston #Reese Witherspoon #The Morning Show

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....