Heidi Klum strúhala úsmevy na charite, únavu v tvári však neskryla

Charitatívny večer Angel Ball prilákal v New Yorku mnoho celebrít. Nechýbala medzi nimi ani modelka a televízna osobnosť Heidi Klum. Prehliadnuť sa nedala.

30.10.2019 10:00
debata (2)
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum na... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum na akcii Angel Ball. Modelka a televízna osobnosť Heidi Klum na akcii Angel Ball.

Štyridsaťšesťročná televízna producentka a moderátorka, ktorá je známa aj rolou porotkyne v šou Amerika má talent, sa obliekla do kreácie od dizajnérky Iris van Herpenovej. Šaty s výrazným digitálnym abstraktným vzorom pútali pozornosť hostí aj fotografov.

Hoci mamu štyroch detí na podujatí sprevádzal manžel Tom Kaulitz, ktorému povedala áno v lete tohto roka, na väčšine záberov pózovala sama. Kaulitz sa však následne objavil v zákulisí a spoločne so svojou manželkou aj bratom Billom nahrali niekoľko videí či zachytili momentky na sieť Instagram.

Benefičné podujatie prilákalo aj dámy ako Keke Palmer či Nicky Hilton Rotschild. Prvú spomenutú obliekol do pastelovej kreácie s volánikmi dizajnér J. Mendel, zatiaľ čo boháčka sa predviedla vo večernej róby od Pamely Rollandovej.

Heidi Klum sa objavila na akcii Angel Ball.
Medzi hosťami benefičného večera nechýbal ani...
+3Boháčka Nicky Hilton Rothschild počas podujatia...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #modelka #Heidi Klum #charita

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....