Dračia kráľovná Emilia Clarke na premiére! Pozrite sa, vyzerá božsky

Po veľkolepom, hoci aj kritizovanom konci seriálovej ságy Hra o tróny, sa herečka Emilia Clarke mohla naplno pustiť do vlastných projektov. Jedným z nich je aj romantický (a vianočný) film Last Christmas. Premiéru mal v utorok podvečer.

30.10.2019 11:39
debata
Herečka Emilia Clarke v kreácii Valentino Haute... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Emilia Clarke v kreácii Valentino Haute Couture vyzerala očarujúco. Herečka Emilia Clarke v kreácii Valentino Haute Couture vyzerala očarujúco.

Britská herečka dorazila na premietanie novinky pod názvom Last Christmas v Los Angeles a nešlo z nej spustiť oči. Vyzerala totiž skutočne očarujúco. Drobná hnedovláska si obliekla trblietavé fialové šaty Valentino Haute Couture na tenučkých ramienkach a s nahým líčením a decentnou úpravou vyžehlených vlasov nechala vyniknúť svoju prirodzenú krásu.

Herečka Emilia Clarke v kreácii Valentino Haute...
Herec Henry Golding.
+4Herečka Michelle Yeoh na premiére filmu Last...

Po boku 33-ročnej herečky, ktorú si už svet asi navždy bude spájať s postavou Dračej kráľovnej v spomenutom seriáli televízie HBO, sa objavil aj ázijsko-americký herec Henry Golding – hviezda minuloročnej úspešnej romance Crazy Rich Asians.

Herec Henry Golding a jeho koelgyňa Emilia... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herec Henry Golding a jeho koelgyňa Emilia Clarke na premiére filmu Last Christmas. Herec Henry Golding a jeho koelgyňa Emilia Clarke na premiére filmu Last Christmas.

Urastený fešák, oblečený od hlavy po päty do sivej farby, vzal na premiéru aj svoju životnú partnerku Liv Lo. Neobišlo ho však ani pózovanie s filmovými kolegyňami. Medzi nimi sa okrem Clarkeovej objavila aj britská herečka Emma Thompson či herečka Michelle Yeoh, ktorá si zahrala jeho matku v už spomenutom filme Crazy Rich Asians.

Do slovenských kín príde romanca Last Christmas, pod ktorou je podpísaný režisér Paul Feig, koncom novembra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Emilia Clarke #Last Christmas

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...